Українська Манітоба
-
Ну я так роблю Може і вийде, ще подумаю про проїздний
-
Так Поки маю, тому ще не відмовився От буде 100, мабуть буду пішки
-
Шкода тільки що взимку в бейсменті фіг що висохне так
-
А як справи зі стелею? Ви вже переробили на нову?
-
Оце я якраз така жінка — вважаю що у мене руки з правильного місця і тому у захваті від себе. Відремонтувала одного разу бачок в унітазі (разом з Ютуб), підключила матері закордоном пралку, замінила циліндр в замку. На заміну циліндра мене надихнула жінка-коллега, яка сама міняє циліндри, хоча вчителька. Сказала "Ольга, ти зможешь!". І я змогла. З Ютуб, звичайно
-
У мене теж є розкладна сушарка з Амазону. Не через економію електроенергії, а через те, що сушарка псує тканину як на делікатних речах, на всяких моїх блузках, так і на простих футболках, які є розходним матеріалом для двох моїх чоловіків. Ну, так я вважаю 😂 Тому після прання частина речей іде в сушарку, а частину розвішую на розкладній коаказябрі 🤷🏻♀️
-
джинсяки норм у сушарці, якщо не самий тонкий джинс сам по собі...ще й якось розгладжуються 🙄
-
Насправді реально джинси норм в сушарку Нічого їм не робиться, на мій погляд А деяка тканина ага, страждає
-
ти не сушиш одяг? тоді ми йдемо до тебе😅
-
Ми перевіримо 😜
-
Вот люди які економлять на пралці.. в мене питання. А ви 100% впевнені шо ті копійки які ви збережете принесуть користь? З 2012 зразу після універу я ударно пахав )) ніяких морів майже без відпусток , фанат економії , ( бо тож потім поживу) . Нажив не мало .. ( навіть були думки в 40 на пенсію 🤣) В лютому 22 го - фактично бімж. Якшо в такому режимі прожити ше 10 років , то життя вже рахуй закінчено )) Я двома руками ЗА інвестиції, накопичення і тд… Але прати руками … воно правда того варто ? Де гарантії шо в якийсь момент і тут все не обломаєтся?
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg