Українська Манітоба
-
Wealthsimple має опцію USD account, і не треба ніякої конвертації.
-
Так, отак і живемо. Там біржа обвалилася, сям війна. У мене є друзі, що розрахували своє життя і доходи як рантьє на 20 років вперед. А тепер ледве вигрібають. Я після 2022 зрозуміла, що в житті треба бути готовим до праці на фізичній роботі, до життя в хостелі/гуртожитку/казармі. Дуже добре коли діти навіть з заможніх сімей мають досвід простої роботи, життя в казармі чи хостелі, вміють прати руками, подорожувати з одним невеликим рюкзаком. Такі люди не пропадуть
-
Це 120 в рік всього. Дрібниці.
-
USD account: $10 per month (or free with WS Premium/Generation) with a 1.5% currency conversion fee when converting between USD and CAD
-
1.5% втрати від 10% річних, це 15%, а в дві сторони навіть більше
-
Це як ви рахуєте? Конвертація буде 1.5% від 10%. Скажімо, для прикладу, цих 10% склали $1000. Тобто, якщо ви захочете вивести цих $1000 доходу, то конвертація буде 1.5% від $1000. Тобто, ви отримаєте 9.85% доходу. Однак, будь-якої конвертації можна уникнути, якщо є USD account.
-
Яка конвертація? Напряму з банківського USD account гроші переводьте. 0% конвертація
-
120рік + 1.5 конвертація. Тобто завести 5000 це 75, вивести потім 5500 це 82, 120 підписка + 157 комісія. Дохід був 500, а залишилось 223.
-
Доброго дня . А хтось знає чому одним прийшло GST а іншим не прийшло. З чим це звʼязано!? Дякую ☺️
-
Ні не приходив лист
-
Так А лист вам прийшов типу такого? Я не можу дозвонитися Я такий злий і знервований Зараз стінка полетить Хоч би знати це вже капець чи вони додивляться
-
t.me/ManitobaLife/294937
-
Так я все життя так працював Люди не ходіть в бухі
-
Може, як це не може? youtu.be/YjGffRmp4zI
-
Перша декларація Не може людина зареєструватися, дякую
-
Найлегше - не гадати, а подивитись у онлайн кабінеті. Там є усі пояснення.
-
Я так і подумав що тоді буде шанс дозвонитися Дякую
-
я сьогоднi дозвонилась,та вони добавили необхiднi данi.
-
Зрозумів Ну якщо у вас прийняли декларацію, то просто виходить сукупний дохід великий)
-
У суботу телефонуйте зранку.
22 Jan 2023, 08:02
166154/237901
5 minutes ago