Українська Манітоба
-
Я з цією людиною намучився Пояснюю пояснюю, каже що все робе, але не може відкрити кабінет Я думав що може дивлячись на листи вони просто не прийняли першу цю декларацію, то й не може зареєструватися Буду дзвонити завтра
-
При тому, що я вже отримувала ці виплати до подачі першої декларації, у квітні прийшов лист повернути всі виплати за минулий рік, я поїхала до волонтерів на York Ave, вони сказали не повертати гроші, ще раз ми заповнили документи, а цього місяця лише прийшло подати доходи за 2021 рік
-
Теж вдруге Я вже на лінії півтори години чекати буду))) Розповім що вони скажуть Якщо не вийде і Ви швидше дозвонитесь хоч би і завтра, то будь ласка теж скажіть Дякую
-
Я сподіваюсь що проблема лише що для кліматичних не баче декларацію, а просто затримка в даних, бо люди деякі оно повернення теж досі чекають
-
Мені важлива декларація людині Виплати кліматични цікаво що прийшли без декларації, угу
-
Бо пазли сходяться Це другий квартал для них Другий раз не бачать декларацію бо вона дійсно в процесі була, так від CRA сказали коли перший раз я дзвонив в березні/квітні То вийде зря нервую ))))
-
Вітаємо, Glbchk Vakula 🇺🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Всім доброго вечора, хотів спитати чи робив хтось апостиль і як ця процедура виглядає, може є якісь фірми, що допомагають з цим?