Українська Манітоба
-
Вітаємо, Надія! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Таких цін немає давно. Я з такою заїзжала скоро як 2 роки тому. До того ж є різниця про поверх. І ціна парковки не врахована
-
Я не вивчаю все супер детально. Підписався на розсилки, моніторю раз на день інформацію по компаніях та фондах. Google, Yahoo Finance дають аналітику на кінець дня. Це 10-15 хв переглянути. Як правило, у мене 5-10 позицій, куди я регулярно інвестую, незважаючи чи падає чи росте ринок. Регулярність
-
Я потім в такі канали більше не захожу ніколи, телеграм і так кривий а з такими розділами взагалі неможливо нічого не знайти, не відповісти потім😳
-
Може адмін зможе налаштувати чат якось так? 🙏🙏🙏 Впевнений що не дуже всім цікаво читати про інвестиції 😁😂
-
Давайте, в цьому інтерфейсі буде два розділи: «Агресія» і «Ниття», вони плавно перетікатимуть один в другий)
-
Ви гляньте, що тепер є в Safeway на River Osborn 😍