Українська Манітоба
-
Доброго дня вибачте будь ласка за звернення,прошу допомогти 🙏❤️ Зараз не в дуже кращій сітуації,сама з двома дітками , тяжко трішки,може хто зміг би допомогти нам будь ласка продуктами,чи може в когось є допомогти фінансово трішки ,ми б були дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 🙏🇺🇦
-
Це клітковина, її дія не така як в ентеросгелю
-
Temporary residents and recent immigrants are driving up Canada’s unemployment rate, as record numbers of newcomers welcomed to the country to fill labor shortages are now struggling to find work. The unemployment rate for temporary residents – including foreign workers, international students and asylum seekers – was 11% in June, according to Bloomberg calculations. www.bloomberg.com/news/articles/2024-07-05/temporary-residents-new-immigrants-push-up-canada-unemployment
-
І я сподіваюсь зі своїми 40+ вчитися Правда тільки сподіваюсь 😂 Все таки трохи пізно і важко)
-
Таких цукерок не бачили? Я вже рік шукаю, ніколи їх не бачив. Зимою казали що у декількох магазинах є, але поїхавши ні було ніде😿
-
Цікава тема. Згоден що вчитись треба тут .. і можливо до самої пенсії) … але на кого ? … я не можу знайти шось цікаве … чи прибуткове … Накидайте цікавих напрямків навчання
-
Якщо зі студентами більш менш зрозуміло, закінчили навчання за всі гроші світу і не можуть знайти роботу… То з foreign workers трохи незрозуміло, вони ж їдуть вже на роботу, ніби як мають постійне місце роботи під конкретного роботодавця…
-
Може мається на увазі як в нас open work permit
-
Вчитись ніколи не пізно:) В Канаді в любому віці можна, було би бажання:)
-
Найважливіше Я теж не знаю Два шляхи в мене - по своїй спеціальності та отримати CPA Або геть інша сфера як computer science 😵💫
-
Я теж деколи думаю 🤔 може далі піти на навчання 📚 Але ж 40+ і знов виходити з зони комфорту 😂 якось трохи зупиняє:) напевно що нема того бажання вже… Отак і живу між цими думками:) хз може таки наважусь 🤗 А в чоловіка така робота що там навчання нон-стоп до пенсії, от нехай він і вчиться за нас обох😁
-
Я на пембіна разів 20 був за рік, не разу не було саме цих🥲