Українська Манітоба
-
Я теж деколи думаю 🤔 може далі піти на навчання 📚 Але ж 40+ і знов виходити з зони комфорту 😂 якось трохи зупиняє:) напевно що нема того бажання вже… Отак і живу між цими думками:) хз може таки наважусь 🤗 А в чоловіка така робота що там навчання нон-стоп до пенсії, от нехай він і вчиться за нас обох😁
-
Я на пембіна разів 20 був за рік, не разу не було саме цих🥲
-
Люди а може хтось пояснити по правилам в'їзду... У мене через сімейні обставини я ще навіть не доїхав до Канади, але візу W-1 отримав ще рік тому десь... Прочитав на сайті що треба в'їхати до 31 липня і все, CUAET типу закінчується після цієї дати і в'їхати більше не можна?
-
Я написав по суті на сайті уряду свої питання для роз'яснення... Думав може хтось чув і знає що люди збираються ще приїхати і все ще видають дозволи на роботу...
-
Ну у мене віза сама взагалі до березня чи квітня 2025 року, тому я не можу зрозуміти
-
По суті віза сама потрібна просто для того щоб заїхати в Канаду і все? Я так зрозумів
-
Так, а імміграційний офіцер на кордоні вирішує якій статус вам надати work or visitor. Саме permit дає вам дозвіл на тимчасове проживання в Канаді.
-
Вітаємо, Roman Hlukhenkyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ніколи не пізно. Коли я навчався у колeджі, то у нас в групі були люди 50+, які успішно випустились і зараз спокійно працюють собі у IT.
-
Теж постійно користуюсь
-
Не бачила, мені здається, у Фрешко вони з більшою вірогідністю будуть, там більший вибір абсолютно всього