Українська Манітоба
-
Вас заселили?
-
А чим Манітоба винна, що сюди люди їдуть просто на абум? Чи розраховують, що їм одразу посаду в раді директорів запропонують? На шо розраховують ті хто без мови взагалі, без заощаджень, ще і з 3-5 дітьми? Хоча, знаю особисто кілька сімей з 3-ма маленькими дітьми. Так чоловік херачить по 10-12 годин щодня на дахах і не жаліється! Я вже писав, що пересидіти війну добре можна було і ближче до 🇺🇦. А 🇨🇦 це скоріше має бути свідомий вибір з розумінням всіх + і -
-
Зрозуміло, питання вичерпано
-
А після трьох що будеш робити?)
-
Це не є зовсім дедлайн, там не прописано що буде після 31 березня . А прописано поки що що тільки до 31 березня . Ніхто не знає як воно буде у майбутньому , нажаль . Але , ще думаю треба звернути увагу на те , що прописано окрім 31 березня - у будь який час , нічого не доводячи , могуть відізвати програму , та не видати ворк перміт , якщо офіцер виріше , що вам воно не потрібно. Знову ж, не обясняючи причину . І це не плітки , а як воно прописано і на сайті і на преапрувал ворк перміт . А ось плітки вже те - що поки що нема якихось дійсно гучних випадків , коли б офіцер щось не видав . Все буде відомо у березні .
-
Туди куди і москальський корабель пішов