Українська Манітоба
-
то як Вам зручніше😌...я ж лише скинула офіційні новини, де вказано, що в Україні святкуватимуть двічі.
-
Ви на вірному шляху. шукайте далі я в Вас вірю!
-
Всім привіт! Чи є тут перукарі що працюють в районі St.Vital, відгукніться. Або можливо порадите когось. Дякую.
-
Я обрала 2 річну програму в ACC (Assiniboine Community College), бо в мене ж ще один студент в хаті був 😁 після мене пішов чоловік вчитись:) LPN завжди можуть довчитись на RN зробити 2 річну bridging program. Манітоба єдина провінція де скілс LPN нічим не відрізняються від RN та навпаки. LPN можливо не всюди можуть робити наприклад Public Health, але все міняється:) Раніше наприклад LPN не могли робити і в ICU зараз така нехватка що беруть всіх, + LPN обходяться «дешевше» ніж RN, а роблять так само:) моя знайома LPN разом вчились, робить в ICU. Багато разів бачила як LPN 10+ років експіріанса вчить graduated RN яка тільки прийшла на роботу і нуль досвіду… Тому не знаю чи є сенс іти довчитися? Нового я нічого для себе не вивчу, хіба буде більша зарплата на $10 але ж треба два роки відходити на заняття… А в Канаді дорого не навчання а не робити поки вчишся 😁
-
Привіт. Чи є в групі хто вже обновив дані в резерв+. Чи приходив вам код підтвердження на канадський номер чи залишати український?
-
Та легко! О келега 🤗! Я в минулому теж ветеринар ❤️ Анотомія та фармакологія в коледжі буде легко! Там звичайна латинь… Мені складніше давалась ота вся писанина ✍️ research papers, care plans, journals… багато задають писати 😵💫, спеціальні формати, English second language як не крути… Але то тяжко спочатку перший-другий семестр, потім легше буде 😉
-
Псиліум беруть при запорах))) Можливо він має ще якусь іншу дію коли є інтоксикація, та не чула. Буває на вагу в Bulk&Barn, superstore часом. І всіх аптеках вітамінів
-
Там має прийти 5 значний код підтверження на актуальний номер чи ви якось по іншому зробили?
-
А вроді нічого і не приходило
-
Не було проблеми з смс? Бо я вже 10 повторно відправив і не одна не прийшла.
-
Я оновляв. Вказав свої дані актуальні на час оновлення: адреса, та канадський номер
-
Ок. Дякую.
-
Тільки в резерві
-
Значить в приваті змінити на канадський і він вже підтягне актуальний. Дякую. Адресу також в приваті змінювали, чи в резерві?
-
Я точно памʼятаю, що робив це через приват 24, де у мене номер вказаний канадський. Зараз переглянув історію смс - нічого не приходило