Українська Манітоба
-
Навчання відкладається не зрозуміло на який строк 😂🙈🤯
-
Так IELTS мінімум 7 вимагають зараз. assiniboine.net/admissions/applying-assiniboine/admission-requirements/english-language-proficiency/pn
-
О, забув, а справді для університета це 7 повинно бути
-
Там щоб поступити треба було math for nurse pre-requisite здати Провакцинуватись на гепатит Ну і рівень мови відповідний Police criminal check Child abuse and adult abuse Тож майже на всі програми рівень мови вимагають не меньше 7 по ielts:)
-
Останнє ваше речення це те, що мене стримує від навчання тут. Розкажіть, як вашому чоловікові вдалося зіскочити з констракшну на навчання і при тому вчивши вас, утримуючи сім'ю і оплачуючи ще мортгедж? Спочатку він вчив вас, а потім ви його? І що за робота в нього зараз?
-
Лякає Що за епос буде від Наталії 😳
-
Поки я вчилась 2013-2015, робив він, потім помінялись ролями:) Він пішов на Power Engineering Program 4 class 2017 -2018 програма рік, вимагали 8 по CLB. Поки він вчився, я робила, ну верніше вже в декреті сиділа з другою дитиною:) отак сталось що цілий рік ми не робили, він студент а я в декреті 🙃 Встроівся на місцевий завод Koch Fertilizer, одна з вимог був сертифікат 4-го класу РЕ, чесно не відразу взяли а десь через три роки. Робить оператором на Acid plant. Вчиться на 3 класс PE + місцева сертифікація, кажу ж там до пенсії вчитись:) Ну до того як стати бідними студентами😁 Ми ж два роки робили документи на ПР, робили вдвох на фермі по work permit, заробили перший взнос на хату, starter house в нас був $180К під 3.2% в 2012 рік. Першій рік мого навчання було трохи важкувато фінансово, на другій рік я вже підробляла парт тайм в суперсторі:) Слава Богу перша дочка пішла в школу, фух 😅 за дей кеар вже нетреба було платити…та от так якось потихеньку і вивчились… О ще! Не знаю як зараз то треба іти взнавати, але раніше якщо обирав програма на два роки high demand то говермант платив EI та оплачував tuitions, я того нажаль не знала, перед навчанням, звільнилась з роботи, поїхала в Україну на пару місяців бо хз коли я ще поїду наступного разу, навчання потім робота… приїхала пішла вчитись а всі мої одногрупники на EI, а я професор лопух 🤦🏻♀️😁 так що я теж трохи шишок набила:) було би набагато легше якби я отримувала EI під час навчання, але сталось як сталось:) Не знаю 🤷🏻♀️ як зараз це все можно afford навчання/робота? Впевнена що при строгій фінансовій дисципліні, економії напевно все можливо:) Ну і вік, бачу по собі в 30 років в мене було більше інтузіазму з тим в навчанням:) ніж зараз…але якщо б припекло то ішла би і вчилась! Фух ото настрочила мемуар 😁
-
Йой Ерік там дитячий садок математика 5 го класу, дробі та відсотки:) Типу в фармацевта в стоці тайленол по 500 мг, лікар виписав рецепт на 1 г, скільки пигулок треба дати пацієнту 😁
-
Ох Тепер і не зрозуміло коли вчитися вийде, 7 IELTS, так ще знайди навчання щоб можливо було з роботою якось одночасно, можливо ніколи) Ви молодці
-
2 Я пройшов?
-
Що я можу сказати що 10 років назад в Канаді нефіга не було легше, ну принальні в моєму житті…набагато легше після 10 років коли вже маєш роботу «мрії» в кожного вона своя:) чи то буде через карʼєрний зріст, чи після навчання, або вдалий бізнес… І новоприбулі проживуть в Канаді 10+ років стануть староприбулими і будуть давати поради новоприбулим 🤗 Circle of life 😁
-
В коледжах є вечірні курси. Але в цілому, я казав раніше, ви можете подаватись на student aid. Там дають достатньо допомоги, щоб вчитись і не працювати одній людині. Не знаю як вони розраховують на родину, але впевнений, це в них теж прораховується.