Українська Манітоба
-
Доброе автобот 🫡
-
@asizao, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Який вік дітей?
-
Маю ліцензію Life та A&S (LLQP) у MB, AB, ON, SK. Якщо у когось є специфічні питання - пишіть підкажу.
-
LLQP не має стосунку до того, що я написав. Ви займаєтеся страхуванням життя. Маю гадку, що ви займаєтеся цим не як незалежний брокер, а через компанію на зразок WFG.
-
#ремонт #repair
-
Так. Я просто додав до вашого поста цю інформацію. Зараз дуже багато відкритих вакансій. Навіть де роботодавець допоможе з отриманням ліцензії. Я просто можу дати пораду в кого будуть питання.
-
Дякую. Я вже 2 роки в цій індустрії. Трохи розібрався.
-
Будьте обережні з WFG
-
Так, назву будь ласка Буду якщо що звертатися, дякую
-
Мені сімейний прописав якісь антидепресанти Нормально працюють Можу скинути назву
-
За призначенням лікаря
-
А канабіс не випісують під мед страхування?
-
І мені можна плиз
-
Те, що антидепресанти нормально працюють у вас, не означає, що хтось іще отримає такий самий ефект. Вони працюють, тому що їх виписав лікар конкретно вам, спираючись на ваш стан і ваші особливості. Антидепресанти не можна призначати собі самостійно тільки тому, що вони працюють у когось. І радити антидепресанти з власного досвіду також не можна, ви можете наробити комусь великих проблем
-
Тому я і запитала чи треба назва
-
і шо, не можна собі призначити трошки травички?
-
Травичку можна)) травичка і АД - різні речі. Травичка може просто трошки заспокоїти нервову систему лише на час прийому і нікому від того не гірше. АД - препарати, що змінюють біохімію мозку, їх призначають і що ще важливіше - відміняють за певною схемою, щоб людина не зловила синдром відміни. Це дуже серйозно і може мати наслідки
-
Мені колись приписували ад від синдрому подразненого кишківника, допомогло 👍
-
Не знаю на мене травичка діє просто як снодійне Але думки так і залишаються
22 Jan 2023, 08:02
166504/230242
12 minutes ago