Українська Манітоба
-
Я вже в смужку ))) через рибалку та корти 🤣🤣
-
Може вони як я, не можуть просто В мене 2 стани - білий, або красний згорівший
-
сонце палить шкіру дуже швидко. можна за пару годин обгоріти. Ну і це є чинником хвороб шкіри
-
В сенсі люди всі з довгими рукавами навіть були вчора в Пінаві 🤷♀
-
До речі, тут якось ніхто не засмагає в принципі, чи в мене не вірно склалося враження?
-
Це ж прерії тут і так загориш але напевно не з таким як цього року літом 😁 В нас і сонця сьогодні дуже нема… таке шось через хмари ⛅️
-
А то де так файно?
-
Дуже Вам вдячна🌸 хоч би відразу знайти свою😊
-
Це все щє ті самі кицьки котрих видно на сайті Human Society 🙃
-
Щиро Вам дякую🌸 Завітаю туди) хочу тільки не породисту кицю, до них якось більше душа лежиьь😊 Не можу дві, на жаль, бо ще песика буду брати, боюсь залишусь голодна😅
-
Вам тільки здається, що ви обираєте кицьку, насправді то кицька обирає вас 😁😁😁
-
Мого Тімон звуть Сіам
-
Дякую тобі🌸😊 І з закритими очами страшно, бо потрібно відчути, що то наше)) Був Тімон в Україні, то він постійно намагався мене з'їсти, такий злюка бобер був, боюсь на такого демона знову натрапити😅
-
Дорогa по ягоди?
-
Доречі, брала коли свого кота роки півтори назад то ходила там по кімнатах і чекала хто до мене сам прийде. Той котрий мене обрав навіть коли вже з переноскою прийшла сам в неї заліз і такий ну чо поїхали
-
Сонце, ультрафіолет —> старіння шкіри, хвороби шкіри.
-
Яка краса😍 На щастя, вже не буде проблем з лендлордом😊 не знаю тільки скільки ліцензія, ще не дізнавалися, якщо зорієнтуєте, буду вдячна🌸 все інше прораховвно) Я трішки по-іншому відношусь до всіх фінансових моментів, якщо я не можу собі дозволити, що хочу, значить мені потрібно більше пахати, щоб мати таку можливість, а не відмовлятися від неї🙃
-
Волонтерю у Darcy’s Arc з собаками, але у перерві ходжу до кицьок. Вони там такі гарненькі та ніжні. Є багато кошенят. Був би у мене пет френдлі білдінг, забрала би собі когось.
-
Це дуже легко, особливо коли ти приходиш на зміну, а там вже когось забрали додому. На цьому тижні забрали собаку, яка там 2 роки була. І сумно і радісно водночас було❤️
-
Клас😊
22 Jan 2023, 08:02
166537/231268
about a minute ago