Українська Манітоба
-
Сонце, ультрафіолет —> старіння шкіри, хвороби шкіри.
-
Яка краса😍 На щастя, вже не буде проблем з лендлордом😊 не знаю тільки скільки ліцензія, ще не дізнавалися, якщо зорієнтуєте, буду вдячна🌸 все інше прораховвно) Я трішки по-іншому відношусь до всіх фінансових моментів, якщо я не можу собі дозволити, що хочу, значить мені потрібно більше пахати, щоб мати таку можливість, а не відмовлятися від неї🙃
-
Волонтерю у Darcy’s Arc з собаками, але у перерві ходжу до кицьок. Вони там такі гарненькі та ніжні. Є багато кошенят. Був би у мене пет френдлі білдінг, забрала би собі когось.
-
Це дуже легко, особливо коли ти приходиш на зміну, а там вже когось забрали додому. На цьому тижні забрали собаку, яка там 2 роки була. І сумно і радісно водночас було❤️
-
Клас😊
-
Вони там всі тягнуться до людей, інколи туди люди приходять з дітьми, щоб вони звикали до тварин. То так мило
-
У тім хорошому селі. Чорніше чорної землі Блукають люди, повсихали Сади зелені, погнили Біленькі хати, повалялись, Стави бур’яном поросли. Село неначе погоріло, Неначе люде подуріли, Німі на панщину ідуть І діточок своїх ведуть!.. І я, заплакавши, назад Поїхав знову на чужину. І не в однім отім селі, А скрізь на славній Україні Людей у ярма запрягли Пани лукаві... Гинуть! Гинуть! У ярмах лицарські сини, А препоганії пани Жидам, братам своїм хорошим, Остатні продають штани... Погано дуже, страх погано! В оцій пустині пропадать. А ще поганше на Украйні Дивитись, плакать — і мовчать! А як не бачиш того лиха, То скрізь здається любо, тихо, І на Україні добро. Меж горами старий Дніпро, Неначе в молоці дитина, Красується, любується На всю Україну. А понад ним зеленіють Широкії села, А у селах у веселих І люде веселі. Воно б, може, так і сталось, Якби не осталось Сліду панського в Украйні. (С) Тарас Григорович Шевченко
-
Ну цей вибір був дорослим вже спочатку, це було не кошеня. Але от навіть зараз тусить під боком дивиться шоб я хєрні не написала тут в чаті
-
Вони всі хочуть знайти свій дім😢навіть крисюшки, це дуже складно
-
Ось це, щоб мені хотілось)) вибір повинен бути з двух сторін😍
-
Для мене в шелтерах більше біль то собаки доречі. От їх хочеться всіх і одразу
-
Я не уявляю як Ви з цим справляється, всіх хочеться додому забрати😊
-
Які чудові ємоці🥰 так, це найкраща частина))
-
Там зараз пьоселі менше 2 місяців у шелтері
-
Онлайн купляєте на сайті муніципалітету, вони через рік імейл про подовження ліцензії пришлють
-
Оо, це круто
-
Маму теж адоптед
-
Тімон це мій страшний сон😅 Боюсь дуже тепер це ім'я)))
-
Зіті 😃
-
Зіту чи Маму?
22 Jan 2023, 08:02
166552/230973
about 4 hours ago