Українська Манітоба
-
Фото 1: історичне, на якому 4-тижнева киценька Буба вночі 18 березня 2022 під повітряною тривогою допомагає мені заповнювати заявку на CUAET, в основному стрибаючи на клавіатуру і друкуючи ВПРУРУВДЖЖЖЖЖЖЖ Фото 2: доросла киценька Буба, незважаючи на своє розкішне львівське життя, все ще має деякі претензії, що заявку вона заповнювала теж, але в Вінніпег чогось так і не потрапила
-
Історичне фото Тімон проводжає в Канаду 😢 Так так ось цей чемодан
-
Дивилися адвоката (Ростіслав), то він якраз радив відправляти всі доки на email в ТЦК для оновлення інформації, а не через Резерв. Але як тоді отримати QR код, щоб можна було паспорт зробити, наприклад, то невідомо поки. Бо в законі є декілька шляхів: Резерв, ТЦК та Цнап
-
Скоріш за все проблема у тому що на цьому аркуші А5 у Вас повинно бути написано що він дійсний - до отримання військового квитка. Це у Вас тимчасове посвідчення. Вам потрібно буде отримати військовий квиток. Але нажаль таке можливо тільки за особистою присутності у ТЦК. Але це моє припущення.
-
Доброго дня вибачте будь ласка за звернення,прошу допомогти 🙏❤️ Зараз не в дуже кращій сітуації,сама з двома дітками , тяжко трішки,може хто зміг би допомогти нам будь ласка продуктами,чи може в когось є допомогти фінансово трішки ,ми б були дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 🙏🇺🇦
-
QR код вклеюють виключно тільки в ТЦК і виключно тільки після проходження ВЛК
-
Так звані "приписні" зараз не мають ніякої законності. Тільки військовий квиток рахується за військово обліковий документ. Але тут є підводні камені. В любому ТЦК всім в один голос будуть казати що не мають бланків військового квитка, і що тільки в військовій частині можуть видати військовий квиток. Частково вони кажуть правду. Але навіть в частині цей процес займе деякий час
-
Київ прям біль… Нема слів… 😞 Одна ненависть до… навіть вже не знаю як їх назвати…
-
Можна. Тільки нічого воно не дасть. По перше вони скажуть що данний "папірець" немає жодної законної сили, по друге захочуть бачити вас особисто , наприклад, 1)для того щоб впевнетись що приписне не є підробленим , 2) щоб ви отримали ВОД, бо тільки він на данний час є законним. 3) для проходження ВЛК, так як категорії "обмежено придатний" на даний час ліквідовано. Ну і ще багато і багато причин.