Українська Манітоба
-
I що ви рекомендуете? Шиповану чи нi.
-
Катати на всесезонній взимку це просто капець. Вже на літній би катали, не думав що таке можливо у сучасному світі
-
Аххах оце прикол
-
Послухаю. Бо така ж ситуацiя.
-
Доброї ночі :) я питав багатьох канадців чи використовують вони зимові шини чи ні, всі сказали мені що їздять на олл сізон, а мене теж стоять олл сізон але мені здається це небезпечно, тому питання: Чи є в нас наші люди які продають шини та перезають без обману?
-
Один добрий HVAC фахівець колись порадив мені кілька правил для запобігання появлення плісняви в бейсменті (й хаті в цілому) - ніколи не затуляти вентиляційні отвори в підлозі та стінах; - тримати вентилятор фурнісу в режимі "ON" - користуватися сушкой білизни хоч би двічі на тиждень (бо витягує плвітря з бейсменту на вулицю, коли сушить) - вмикати витяжку в ваннах коли користуєшся, та ще на півгодини після; - Користуватися витяжкою на кухні; Все це заради забезпечення постійній циркуляції свіжого повітря в хаті То я так й роблю
-
Хммм. Я також на auto тримаю вдома, але воно працює так: подує-подує теплим до виставленої температури, а потім вимикається і не дує. Аж поки температура не впаде до того рівня, щоб воно знов вмикнулося. Такого шоб постійно дуло - ні, немає… Але я не спеціаліст ))
-
А скажіть будь ласка, то норм, що вентилятори кондиціонера/отоплення завжди працюють? Ну тобто якщо температура падає нижче чим встановлена, то йде тепле повітря і сильніший потік, як досягає потрібної температури ніби виключається, але всерівно йде легший прохолодний потік, то так треба? Бо на пульті керування є auto і on, але різниці ніякої немає як переключаю.
-
Ми готові вам допомогти Компанія Indeed солідарна з народом України та як завжди прагне допомагати людям із працевлаштуванням. Наведені на цій сторінці ресурси допоможуть вам із пошуком роботи в країні, до якої ви переїхали. ca.indeed.com/career-advice/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D1%96-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8-%D0%B7-%D0%BF%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA%D1%83-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8
-
Це по типу арматурника?