Українська Манітоба
-
За деякими даними, власник каналу, який закликає повторно вдарити «Кінжалом» по лікарні «Охмадит», проживає в Канаді, в місті Вінніпег, куди він зміг виїхати по підробленому румунському паспорту. Очевидно, входить до пулу закордонних кремлівських блогерів з сотнями тисяч підписників, таких як, «Саня во Флориде» та «Aussie Cossack» Семен Бойков. Запитання до канадців - це, мабуть, прояв свободи слова, тому, напевно, ви дозволяєте вбивці та пропагандисту насолоджуватись всіма перевагами демократії?
-
Так це ж він і є, це він і висрав
-
Дякую
-
t.me/Tsaplienko
-
Он того палія паспорта не вирахували. Були припущення, але вони не підтвердились
-
Треба знати хоч якійсь дані. Повірте, то нескладно нам тут у телеграмі.
-
Але якщо людина має румунський паспорт вичислити його спецслужбам нескладно
-
Чи можете дати посилання на новину від Цаплієнка, де він це пише? Я просто хочу передати, куди слід. Дякую
-
Ви ж тоді також писали до поліції здається...чи куди
-
У нього ще півроку тому було 50 тис фоловерів, зараз уже 250 😬 не знаю, шо то за особа, але мудак мудаком
-
Я про те, що тоді особа зловмисника не підтвердилась.
-
Цей мудак вкрав був паспорти українок, і на відео знімав як він їх спалював. Я думаю інфо досі ще є на тому каналі, але мені не вистачає злості листати ті пости
-
румунські паспорти зазвичай робили мешканці прилеглих областей України, часто для виїзду на роботу у європейські країни, напр. у Німеччину. Все що я можу сказати
-
Я сконтактував з Цаплієнком. Побачимо, чи будуть деталі
-
Сподіваюсь пан Дмитро допоможе і він отримає Зрозуміє де він знаходиться
-
В пошуку по історії цього чату забийте apwagner, уже була про нього розмова
-
Доречі, ракета була не сбита шо от прям "раптово впала". Ракета туди цілеспрямовано летіла...
-
Я думаю, шо у нас інфа свіжіша, ніж в Цаплієнка
-
Не тільки до поліції. Це справа була у різних службах.
-
Так там не було інформації шо «він там працював» . По моєму « просто знайшов там» . Люди часто нажаль забувають шось в сканерах.. находять те все такі самі користувачі.
22 Jan 2023, 08:02
166718/230007
3 minutes ago