Українська Манітоба
-
Я про те, що тоді особа зловмисника не підтвердилась.
-
Цей мудак вкрав був паспорти українок, і на відео знімав як він їх спалював. Я думаю інфо досі ще є на тому каналі, але мені не вистачає злості листати ті пости
-
румунські паспорти зазвичай робили мешканці прилеглих областей України, часто для виїзду на роботу у європейські країни, напр. у Німеччину. Все що я можу сказати
-
Я сконтактував з Цаплієнком. Побачимо, чи будуть деталі
-
Сподіваюсь пан Дмитро допоможе і він отримає Зрозуміє де він знаходиться
-
В пошуку по історії цього чату забийте apwagner, уже була про нього розмова
-
Доречі, ракета була не сбита шо от прям "раптово впала". Ракета туди цілеспрямовано летіла...
-
Я думаю, шо у нас інфа свіжіша, ніж в Цаплієнка
-
Не тільки до поліції. Це справа була у різних службах.
-
Так там не було інформації шо «він там працював» . По моєму « просто знайшов там» . Люди часто нажаль забувають шось в сканерах.. находять те все такі самі користувачі.
-
А шо, в Staples прям так багато українців працювало на той час шо його прям не змогла вирахувати поліція? Або типу по камерах прям не побачили хто тоді взяв той паспорт?
-
Хз . То вже питання до уповноважених осіб.. можна чи нє …
-
Я дописала, по камерах можно було побачити
-
Знайшлась. Була подана заява до поліції.
-
А хіба тоді була заведена повноцінна справа? Наче ж навіть та жінка, чий паспорт було спалено не знайшлась, щоб подати заяву в поліцію.
-
Може це мій кончений сусід який постійно дивиться кацапський ютуб
-
Ну, мабуть поліцейські були дуже зайняті патрулюванням виїзду з Костко. Або вартою в середині Волмартів 🫠
-
В сусідньому чаті пишуть нібито то він працює на якусь лочистичну компанію і приїхав з Донбасу.
-
Хай читає. Я дуже сподіваюсь, що знайдуться люди, які цього разу допоможуть встановити його особу
-
Таких тут дуже багато
22 Jan 2023, 08:02
166728/240950
about 6 hours ago