Українська Манітоба
-
Значить я щось пропустив.
-
Воно і було ще з 14 листопада офіційно
-
Це взагалі похвально, люди самі вчаться працювати з інформацією, а не сліпо покладатися на повідомлення у віртуальному чаті 😆
-
як справи, тут є кур'єри убер ? шось у мене чисто 9 баксів на годину получається, а ще мінус бензин....
-
В жодному випадку. Я спілкувався з людиною що це вже робила. Це більше для тих,хто не вірив. Є офіційне підтвердження тепер. Ось і все.
-
Ви думаєте, ми вас дуримо?
-
Мені теж стало цікаво, ось знайшла офіційне джерело: manitoba4ukraine.ca/#what-manitoba-is-doing Там другий пункт
-
В банку дадуть зняти якшо буде кеш
-
Але я вирішив запитати в них безпосередньо, щоб ця інформація була 100%.👍
-
Вже навіть прецедент був тут в чаті
-
Питав в мпі чи дійсно можна замінити права без пластикових. Тільки за допомогою Дії. Ось відповідь. Користуйтесь, панство 👍
-
Тi що дешевше з safety? Цiни +- однаковi. В бiльш густонаселених провiнцiях просто вибiр бiльше. На мою особисту думку
-
Ви повинні записувати скільки ви заробили на підробці. Якщо податки з вас там не у римують то ви там як підприємець. Щодо відсотку податків- залежить від доходу ( прогресивна шкала). Але на додаток до податку з доходів, ви ще повинні будете сплатити пенсійні внески- то є 11,4%. Якщо хочете напишіть мені в приват деталі із очикуємого доходу, я підрахую відсоток податку.
-
Приватна
-
це приватна особа чи ділер?
-
В касі банку зняти необхідну суму
-
Хоче тільки налічкою.
-
йдете в банк і знімаєте готівку. Або берете банк драфт.
-
Йдете в банк і берете чек на цю суму для цього продавця
-
чек?
22 Jan 2023, 08:02
16690/239471
2 minutes ago