Українська Манітоба
-
Слова «лижка» немає в українському словнику, але це не заважає багатьом людям його вживати. Українська мова є дуже багатою на діалекти і говірки. Не шукайте логіки, це треба прийняти😉
-
Ультражливе питання. Чи знаєте ви nail студії з українськими майстрами в районах Downtown-River Osborne- на крайній випадок St.Boniface? Бажано, щоб вони працювали одразу з усіма нігтями, що ростуть на людині, щоб ходити в одне місце, не в два. Здайте контакти, пліз, чиї золоті лапки осіли поблизу)
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Я щойно приїхав в Канаду і отримав ворк перміт, до цього дружина приїжджала сама і теж отримала потім повернулася в Україну. Якщо зараз дружина приїде з дитиною, 2+ роки, сюди у Вінніпег (у дитини є віза в паспорті, але вона ще не була в Канаді), то які мають бути наші дії? Потрібно для дитини просити Стаді Перміт в аеропорту чи уже на місці?
-
Базар по четвергам на протилежному від Forks березі. Для адреси нажміть на фоточку. Я ще не була. jeudisfranco.com/business/le-marche-dete-saint-boniface-summer-market/?utm_source=Facebook&utm_medium=Social%20Media&utm_campaign=2024_PO_Marketing%20Opportunities:%20Facebook%20Boosted%20Post%20-%20One%20Month_Manitoba_CD!_Jul|AS!_AD!_Jul&utm_content=CDEM_Social%20Media_AT!&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3bA5pIDviEV49UpO6c-n6GMKCZGb0R7FggjPRXV1M8gJmjIv9jUHBzCzM_aem_pJXlKRBNAxLPQ1JGMu0iPQ
-
А як в США то проїхати кордон взагалі? Це мабуть при умові, що PR є канадський?
-
Зараз матимеш шанс виграти бан 😁
-
Я вибачаюсь, а що то тоді за відпочинок, якщо треба готувати? Це я кажу як чоловік, котрий готує їсти, і стать неважлива в плані "на кого зкинути відповідальність за накритий стіл". Всі хочуть відпочивати. Це звичайно виключно моя думка і моє ставлення до життя, але до готування їжі і купі витікаючих моментів з цього...................... Це для мене вже не відпочинок, лежиш загоряєш і тут ой *ля, треба ж яєць та м'яса купити, бо ринок/магаз зачиняться, та ще й купити картоплечистку, мультиварку, форму для запікання, холодильник новий, гречки, олії........ Всьо далі не буду продовжувати, бо понесе а воно і так зрозуміло