Українська Манітоба
-
Зараз матимеш шанс виграти бан 😁
-
Я вибачаюсь, а що то тоді за відпочинок, якщо треба готувати? Це я кажу як чоловік, котрий готує їсти, і стать неважлива в плані "на кого зкинути відповідальність за накритий стіл". Всі хочуть відпочивати. Це звичайно виключно моя думка і моє ставлення до життя, але до готування їжі і купі витікаючих моментів з цього...................... Це для мене вже не відпочинок, лежиш загоряєш і тут ой *ля, треба ж яєць та м'яса купити, бо ринок/магаз зачиняться, та ще й купити картоплечистку, мультиварку, форму для запікання, холодильник новий, гречки, олії........ Всьо далі не буду продовжувати, бо понесе а воно і так зрозуміло
-
Єєє, не буду коментувати)) скажу лише, що у кожного свої смаки та вподобання
-
Прокинуться модератори дропнуть тебе звідси
-
Будинок на європейській площі побудований) великий, типу
-
Терміновий мітинг❗️ Вінніпег, 9 липня, 19:00 Вчора, 8 липня, росія нанесла сильні удари на Кривий Ріг, Дніпро, Словянськ, Краматорськ та Київ, де був ракетний удар по найбільшій дитячій лікарні Охматдид в Україні. За офіційними даними наразі понад 170 поранених та 37 загиблих, серед них троє дітей. Пошкоджено майже 100 обʼєктів: дитяча лікарня, звичайні будинки, дитячі садки, пологовий будинок, коледж, бізнес-центр. Що очікувати: 📢 Мітинг з плакатами в підтримку постраждалих,розказати світу правду про злочини росії 🫂 Промови, гасла та пісні 📸 Загальне відео, котре будемо поширювати з хештегами та тегами у соцмережах: #uarallywinnipeg #closethesky #googleokhmatdyt Важливо: ⏰ Програма розрахована на 30-40 хвилин, тому розрахуйте свій час 🚶♂️➡️ Ходи не буде 🧑🧑🧒🧒 На подію можна брати дітей 🧸 Візьміть з собою улюблені іграшки дітей, щоб підкреслити, що діти повинні залишатися дітьми, а не страждати від війни (залишати іграшки не доведеться) Організатор: Ukrainian Resistance Winnipeg