Українська Манітоба
-
Найкращий консультант - імміграційний чат, там і помилок не допустять, і заробити на Вас не спробують. Консультант потрібен, якщо не знаєте, що вибрати, а тут лише одна програма. А якщо якісь проблеми, то вже адвокат потрібен. Але я не заважаю Вам тратити гроші, просто даю пораду, яку не просили...
-
Та ні, беремо тільки тих хто тут вже давно. Зараз немає часу, відсилаємо нові запчастини для fpv дронів в Україну - це більш важливо ніж будь які тут суперечки :)
-
Можна до 20 в будні В суботу можна В неділю мабуть ні
-
До них дозвонитися важко В тому то і проблема Терпіння вам, готуйте 2 годи щонайменше
-
Я запитував декілька разів там запитання - був ігнор. Гадаю, що просто специфічні питання треба у особистому порядку обговорювати на консультації
-
Це було протягом минулого місяця Я знову напишу і тегну вас тоді
-
Друзі, всім привіт! Якщо вам потрібно організувати перевезення по місту Вінніпег, наша команда буде рада вам у цьому допомогти. Ми надаємо послуги доставки речей, меблів та будівельних матеріалів по місту Вінніпег, а також організовуємо квартирні переїзди. 📞 +1 431 588 25 68 Наші послуги: • Забираємо з готелю • Веземо в аеропорт • Квартирні переїзди 🏡✔️ • Перевезення матраців, диванів, меблів від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ • Доставка будівельних матеріалів 🏗️✔️ Швидка доставка в той самий день! Дізнайтесь більше про ціни: Напишіть нам за номером +1 431 588 25 68
-
Українці, приєднуйтесь сьогодні! 7 вечора, це час коли вже багато хто прийшов з роботи. Виділіть будь ласка 1 годину часу на мітинг, щоб показати що нас тут багато, і до нас треба прислухатись.
-
Колись я спостерігала, як під час посадки в шторм на Мальті у літака відвалилась частина крила і деталі посипались вниз (крило було прямо у мене у вікні і я бачила це аж занадто близько). Це було одне з найяскравіших вражень поїздки. Так он воно що, то просто був Боїнг і це норм)