Українська Манітоба
-
Друзі , підкажіть. Якщо класти кошти на сейвінг у сібс , то чи є якісь підводні камені ? Чи треба платити якусь комісію , чи може є обмеження на зняття ? В мене гроші лежать на чекінгу. Але мені принципово треба знати , що я зможу в будь який момент зняти всю суму.
-
В цьому випадку краще тримати гроші на чекінг акаунті Wealthsimple Cash, який дає 4% річних з нарахуванням відсотків за кожен день. Будете мати звичайний чекінг акаунт, з якого можна платити будь-що, але не треба платити щомісячну плату за обслуговування.
-
Проблема СІВС в смішних відсотках, це правда. Є опції, де тримати гроші більш вигідно
-
Плюс сейвінга також в тому, що гроші розділені, як на мене це архіважливо для планування: чекінг - це живі гроші на пожити, сейвінг - недоторкані гроші. Я на PR подавала тільки виписку з сейвінгу з динамікою накопичення за рік. Мені в принципі не вистачає такої опції тут, як в монобанку банки: розкидав по баночкам різні статті витрат і у тебе вся картина перед очима. Але хоча б на два рахунки поділити можна.
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg
-
Здається 2000 потрібно всього на місяць
-
Якщо зарплату туди завести 4.5% навіть дає😳