Українська Манітоба
-
Мені цікаво було, що на моє питання щоб було, якби у мене не було цих грошей на рахунку, банк відповів що в такому випадку я би зайшла у "мінус" і заплатила за це відсотки! Але мабуть цей мій досвід тут нідочого. Може в Канаді інші законі і правила
-
Нi. Просто заблокували карту. RBC Bank
-
Лишні готівкові гроші кидаєте на savings account, звичайний, не прив'язаний до картки. І все, ніякі гроші у вас не вкрадуть
-
Кредитна компанія повернула їй грощі?
-
Моя знайома залишала дані своєї кредитки на різних сайтах, це тут у Канаді було, і її дані вкрали, і почали розплачуватись її карткою, замовляти з Амазона товари.
-
Який saving account безпечний? тому що в RBC Bank, з цього акаунта можно розплачуватися при наявностi debit card.
-
Я в шоці. Тепер стало страшно
-
це було минулого року. і гроші не повернули, сказали, що ви самі винні. з покупок все законно, але вона ці покупки не робила
-
Може розслідування займає час і ще повернуть грощі? Які були аргументи що грощі не вертають? Я вважала, що наші кредитки застраховані на такі випадки...
-
Saving account, як наприклад, в RBC Bank? Але вiн прив язан до карти(
-
Цікаво, в якому році вони купили ?
-
Знайшла оцей сайт. Менi треба в цьому розiбратись, зараз не все розумiю.
-
Best High-Interest Savings Accounts in Canada for 2024 - NerdWallet www.nerdwallet.com/ca/banking/best-high-interest-savings-accounts
-
@AnnaKWinn питання до експерта, такі акції тут законні?
-
Поїхали після роботи, і дуже гарно, вода чудова, бердсхілл радує
-
А Wealthsimple та Simplii не прив язанi до картки, та безпечнiшi за звичайнi банкiвськи акаунти?
-
Тодi, що безпечне🤔👀
-
Я всі оплати в магазинах і онлайн роблю з кредитки, бо то гроші мастеркард, а не мої, якшо що 👀
-
Якщо замовити їхні картки, то відповідно що привʼязані.
-
2017
22 Jan 2023, 08:02
167129/232620
7 minutes ago