Українська Манітоба
-
Я правильно розумію, як відбувається купівля акцій: так само як з криптою, відкривається рахунок і там є доступні опції і ти просто обираєш собі акцію, так? В списку рахунків в wealthsimple нічого схожого на брокерський рахунок немає
-
Дуже дякую вам!
-
Як ви думаєте, це ок розкидати по рахункам wealthsimple гроші, складені на одному максимально невигідному рахунку, але складені вони там для PR? Чисто гіпотетично з TFSA ж можна зняти гроші, якщо тобі терміново треба? Я не збираюсь такого робити, але хочу, щоб y IRCC не було питань до мене
-
Відкрили інвестиційний рахунок - надихайтесь історіями finance.yahoo.com/news/m-self-made-millionaire-6-160042052.html It sounds like an unlikely story: a self-made millionaire gets rich from an average salary. In this day and age? How? Sometimes, it all comes down to being sav...
-
Я ловила довго. Спочатку не бачила дати бо не дуже виділені, потім не знала коли вже кінець тих підтверджень, і тільки після того як я собі зробила резерв у Польщі, повільно все роздивилась , а потім той запис відмінила, я змогла зловити слот. Заходила в 16:45 за Вінніпежським часом на Торонто і оновлювала кожні три-пʼять секунд до сьомої години. Коли я змогла зловити то вони зʼявились в 17:03. Потім ще хотіла на сина і оновлювала до сьомої години, але рідше, то більше не бачила. Тож подивіться на сайті консульства коли вони відкриватимуть слоти, і пробуйте. Удачі Вам.
-
Дуже багато так званих «success stories” але нажаль усі не можуть бути багатими. Також багато хто боїться розповісти скільки втрачають на інвестиціях