Українська Манітоба
-
Дуже багато так званих «success stories” але нажаль усі не можуть бути багатими. Також багато хто боїться розповісти скільки втрачають на інвестиціях
-
Etf’s або main index funds
-
Привіт усім, якщо хтось бажає покупатися і не знає куди хочу лишити фідбек, Я відвідав Lester Beach та Steep Rock Не рекомендую наразі Grand/Lester і суміжні - вода цвіте, прибило водорости ти залишки личинок якихось стрекоз чи хто вони такі. Брудно, запах фу, але вода дуже тепла. Steep Rock - як на мене круто, моменти: далеченько, вся машина в комахах яких там ну дуууже багато місцями по дорозі. Вода трошки холодніша за Lester beach, але в одночас на багато чистіша. І в цілому купатися досить тепло. Дно і берег - камінці, вони гладкі але все ж не такі як морські - наступати трохи не комфортно, майте на увазі. Якщо хтось має інші варіанти зашерит - велкам. Нижче фотки Steep rock
-
🗓️12:07.ВЖЕ ЦІЄЇ ПʼЯТНИЦІ 🔥( 9:00pm-2:00am Black &White Party 🖤🤍Продовжуємо сезон літніх вечірок 😍🔥🎈🫶🏻 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:30 Dj Alexsander Lunhu 🎧11:30-2:00 Dj Noise Приєднуйтеся до нас для незабутньої ночі в стилі чорно-білої класики🖤🤍! На вас чекає чудова атмосфера, українська та зарубіжна музика, і море веселощів. Дрес-код: Чорно-білий стиль ( бажано , але не обовʼязково) Не пропустіть шанс відчути магію цієї особливої ночі. Приходьте і насолоджуйтеся! З нетерпінням чекаємо на вас!❤️
-
Вітаємо, Polina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тільки через приватні кредити або через банки. Зазвичай, банки в цьому випадку хочуть поручителя з ПР або громадянством. Федеральні та провінційні кредити на навчання недоступні для тимчасових резидентів. Також дивіться на конкретний університет: там можуть бути окремі умови для іноземних студентів щодо стипендій, разових допомог тощо.