Українська Манітоба
-
До речі, бачу вже україномовну рекламу від компаній, які допомагають домовлятись з кредиторами та зменшити заборгованість позичальника. Ще рік тому такої реклами не було. Це означає, що є потреба. Ось наприклад скріншот з реклами з Facebook. Якщо хтось хоче скористатись такою пропозицією, будьте уважні, бо оформлення, так званих, consumer proposals (перекредитування чи акумулювання зменшеного боргу) може негативно повпливати на ваш кредитний рейтинг на деякий час. Consumer proposals не є банкротством, але знизить вашу спроможність мати кредитні послуги на деякий час.
-
Але жодного разу не відписали чи йде збір коштів на ЗСУ…
-
І всі звіти виставляли: куди і кому йшли гроші
-
Приміщення потребує капітального ремонту, погоджуюсь на всі 100%. Локація - бажає кращого - можливо в майбутньому зможуть «перенести» будівлю на нове місце
-
Розповім вам одну історію. Колись я хотів зробити першу вечірку і звернувся у Просвіту, мені ціну сказали в двічі дорожчу , ніж ту яку я плачу зараз Канадцям. Також мої знайомі , там також орендували під свадьбу, то ціну зовсім не дружню заплатили
-
Зараз напевне вже попиту на таке не буде - літо…..
-
А в цілому, приходьте на вечірку, там і почуєте за донати😉підтримаєте українських організаторів і подивитесь як нормально робити можна 🤝
-
Да і не те що в ночі, у день теж….