Українська Манітоба
-
Та не молодьожне це місто . Це родинне село . Ось і вечірки такіж , сільські 🌚 але маємо що маємо . Там начебто Diablo кажуть що дійсно не поганий клуб.
-
Беріть убер.
-
Пішки? В день? Не , я пішов ото кров здавати , в осередок зайшов , побачити дуже серйозних людей . Та я думав що кров здам десь по дорозі до того донор центра . Жебрак на жебраці , волоцюги за волоцюгами . Не—-а. Ось все що там у центрі міста , ото не , не ще раз не .
-
Ви ж не знаєте на яку 😀 Але якщо серйозно, я не впевнена що мені буде безпечно в 1-2 години ночи йти з того Pyramid до себе в River Osborne. Мабуть краще взяти Убер, хоча там 20 хвилин пішки всього і вдень я хожу в тому районі
-
Мені здається ,що зараз якось краще ніж в 2022 , от в 2022 до цього індідженос Премєра Манітоби , чи як там правильно його посада називається ,взагалі трешак був ,чесно вам скажу, 15 хв на Мейні мені стало щоб моя дружина майже почала плакати і казати :”що ми тут жити не будемо ,переїжаєм в Стейнбах” . Зараз сміюсь з цього ,але тоді весело не було🥲.
-
Той що в районі ікеі? Можна на місці брати
-
🌄 Вирушайте у подорож до Тандер-Бей! Ліси, гори та водоспади навколо мальовничого міста біля озера Верхнє чекають на вас. Справжня перлина регіону – Сплячий Велетень, з вершини якого відкривається захоплюючий вид на околиці. Приєднуйтеся до нас у цій пригоді та підкоріть вершину Сплячого Велетня! 📅 Дата: на цих вихідних. 🔔 Залишилось лише 1 місце! Не пропустіть шанс створити незабутні спогади!
-
Так і думала, що треба було в тебе кров взяти 😛
-
Доброго дня, чи був хтось у фан парку? Може знаєте чи можна буде купити квитки на місці? Чи тільки онлайн?
-
Доброго дня, хто заповнював туристичну візу В2 в США? Чи можна не вказувати місце роботи якщо працював там тільки 8 днів?
-
Я була кілька разів в Осередок. Там нормально якщо виходити з автобусу біля музею. Але я першого раза проїхала остановку і встала на Main на південь від Осередку! Думала що мене там зараз вб'ють (я була пару місяців лише у Вінніпезі 😀 Там як у фільмі жахів
-
Тому до тебе прийшов після 🌚
-
Добре, дякую
-
Добре б було вказати. Я заповняв для сім’ї та родини багато аплікацій. Вони перевіряють усе, але ту що один день я б не вказував
-
Так, і ще працював на будівництві 1 день, також офіційно але не памятаю період і назву компанії
-
Це була офіційна робота?
-
А скільки часу на реальний хайкінг? Дорога займає 8 годин в один бік без зупинок.
-
Не знаю , я був там декілька тижнів тому ,плакав , в неділю поїду до стайнбаху 🌚
-
Можливо тут хтось розбирається в законах Чи не знаєте, що може в Канаді чекати на людину, яка чіплялася до оточуючих під дією галюциногенних грибів? Буде точно суд, але просто цікаво дізнатись, яке саме може бути покарання за такі дії
-
Залежно, що ви маєте на увазі під словом чіплялася
22 Jan 2023, 08:02
167306/236858
2 minutes ago