Українська Манітоба
-
Безхатьки, але приватизована земельна ділянка з видом на річку
-
Доброго дня! Можливо хто знає , де можна надибати кропиви, мені для борщу потрібно. Може в кого росте? Або , може , хто знає де купити?
-
Не дозволена мова в чаті
-
Та да. Живуть під будівлею де кондо 400к
-
Про статус і наслідки , я гадаю , малось на увазі що покарання ( яке для всіх однакове) може мати різні наслідки для різних людей. Для якогось нарика черговий суд (на який він навіть не явиться) і для чувака який пробує зробити PR будуть різні наслідки в подальшому. ( може не депорт… але іміграція буде трохи проблематичною)
-
Ну і от уявіть собі, людина купила собі дім, і бомжів у комплекті. Не є великою проблемою у цьому місті, вважаю, що вінні добре тримається, на відміну від "конкурентів", і наше місто практично без бомжів. Трагедія у тому, що це є громадським місцем, в нічого їм зробити не можна 😢
-
Ванкувер це столиця
-
Нью Делі це треш
-
Все добре, легалізація важких наркотиків- це чудово 👍 що може бути краще ніж героїн і "фєн" який продається з руки
-
Доброго дня сьогодня поцікавився на роботі як можливо захистити вашу сім'ю, ваше проперті у Манітобі. Звонити копам, але дуже довго чекати. Самостійно захистити, але неможливо юзати предмети бо будешь виноватим, та й плюс з наркоманом дратися, як то кажуть усі крадії мають ножа. Охраних агенцій, наскільки я знаю нема. Ваша думка, уганяють авто, чи проникли до вашего дому, що робимо?
-
Як власники котеджу - ми теж не хочемо щоб його «розтрощили»