Українська Манітоба
-
А поліція онтаріо рекомендує залишати ключі і не замикати авто, щоб не провокувати грабіжників. Сюр🌚
-
Hi this is Cory from Cory word and today i will show u how to be robbed live!
-
В рази и менше нейтіві.. 2% офіційно
-
Менше бомжів ніж в Вінніпезі?
-
Ваш tenant insurance покриває мінімум $25К вартості речей, якщо їв вкрали. Для чого ризикувати життям за дурні речі? t.me/ManitobaLife/296611
-
Є, наш бізнес центр Boss security охороняє, цілий день катається по парковці з проблисковими вогнями
-
😅 тепер не дивує чому Квебек хотів від єднатись
-
Клас, бо я вже реально думаю, що вся Канада така 😅
-
Мені пропонували, я відмовилась
-
Виглядає як пункт з чек листа туриста - знайти бомжа ✅
-
Там по суті центр дуже гарний, вулички де можна гуляти, Європа
-
Місце де реально там точно натрапити на бомжа - метро
-
До речі і зима в Монреалі мʼякіше
-
Да в Альберту щось одразу не захотілось
-
Манітоба навіть не в топ. housing-infrastructure.canada.ca/homelessness-sans-abri/reports-rapports/shelter-cap-hebergement-2021-eng.html#figure4
-
Тільки Манітоба
-
Де ви побували по Канаді?
-
Мені після північного моря окей 👍🏼
-
Так це добре, стосовно страхрвки, але разве цеине мотивує крадіїв на нові злочини, бо їх не хочуть ловити а люди отдаюсь усе за так без сопротиву. Ну просто якось це дивно що така развита країна не може поборотися із злочинцямі, тому що встановила правила які самі органи влади боїться порушити стосовно преступності і люди також не можуть захищвтися, бо наркомана не осудять, а вас осудять. Ну і той факт вам можуть чи вашій дружині сказати що завгодно і ви нічого з тим не можетн поробити, чи як? Це просто думки, можливо я щось не розумію
-
І вологість висока. Їхніх -15 це наші - 25
22 Jan 2023, 08:02
167402/229618
3 minutes ago