Українська Манітоба
-
Виглядає як пункт з чек листа туриста - знайти бомжа ✅
-
Там по суті центр дуже гарний, вулички де можна гуляти, Європа
-
Місце де реально там точно натрапити на бомжа - метро
-
До речі і зима в Монреалі мʼякіше
-
Да в Альберту щось одразу не захотілось
-
Манітоба навіть не в топ. housing-infrastructure.canada.ca/homelessness-sans-abri/reports-rapports/shelter-cap-hebergement-2021-eng.html#figure4
-
Тільки Манітоба
-
Де ви побували по Канаді?
-
Мені після північного моря окей 👍🏼
-
Так це добре, стосовно страхрвки, але разве цеине мотивує крадіїв на нові злочини, бо їх не хочуть ловити а люди отдаюсь усе за так без сопротиву. Ну просто якось це дивно що така развита країна не може поборотися із злочинцямі, тому що встановила правила які самі органи влади боїться порушити стосовно преступності і люди також не можуть захищвтися, бо наркомана не осудять, а вас осудять. Ну і той факт вам можуть чи вашій дружині сказати що завгодно і ви нічого з тим не можетн поробити, чи як? Це просто думки, можливо я щось не розумію
-
І вологість висока. Їхніх -15 це наші - 25
-
Так там нема паспортного контролю наче коли вилітаєш
-
Ніхєрасі, і поліція навіть приїхала на таке? Шось дивне
-
Я цілком погоджуюсь, що поліція слабо реагує на дрібні злочини.
-
Та там же ш умови треба виконати, а мені просто карточку для онлайн розрахунків, щоб не світити основну
-
Доброго вечера усім,підкажіть будь ласка,чи підходить для подачі на PR документ,який підтверджує досвід роботи з Польщі(свідоцтво о праці)але роботодавець не вказав сумму за годину та не вказано скільки годин працювала,але вказані обов’язки праці,їхні контакти та підпис,та з якого по який рік?
-
Simplii, neo, tangerine - якщо потрібно маю реферал.посилання
-
Хтось знає банк, де не беруть fee за чекінг акаунт?
-
Митниця))
-
Наскільки мені казали, не все так просто, як здається... треба ще мати всі чеки, щоб довести вартість майна та отримати відшкодування.
22 Jan 2023, 08:02
167411/234819
about a minute ago