Українська Манітоба
-
В Сент Мало чудовий парк, ідеальне місце для пікніку. А от саме озеро так собі для купання. На озері Вінніпег був на Віннпег біч, там поприємніше пляж, бо великий і озеро трохи на море схоже. Хоча купатися теж таке, мілко. В Lac du Bonnet є малесенький затишний пляжик, мені сподобався. maps.app.goo.gl/gZd7dooConDDYM3R9
-
Люди, з хто ще був нещодавно в Birds Hill? Там справді так брудно? Бо я була там лише раз і минулого року, то чисто було, за виключенням гусячих какашок, але куди без них... А тут думала поїхати ще раз і вже засумнівалася...
-
Відправка накопичень у виді кеша з України в Канаду
-
Що саме вас цікавить? Якого роду питання?
-
Дякушкі , на ці вихідні перевірю отой вініпег біч . Але так , сант мало для чілу саме те. Але очі теж треба покормити трошки . Дякую за посилання
-
Всьо, не поїду більше туди
-
НЕСКОРКЕНІ. Або чи є в цьому світі добрі люди?.. 🇨🇦🇺🇦 Сашко - український 💛🩵 хлопець в Монреалі, що міг би спокійно сидіти вдома і казати "ну, а що я можу зробити?" не зкорився ні викликові долі, ні викликові м@3к@льzкої нечисті 🖤 Завдяки вірі, силі свого духу та добрим людям 🫂 він зробив вже не одну ходу по Канаді і назбирав коштів для покупки чисельних медичних🫀🫁❤️🩹 апаратів , що вже працюють в лікарнях і госпіталях України, рятуючи життя наших захисників 🥷, а також мирних жителів і - головне - діточок👶 Отже, Сашко вчетверте іде Канадою з Монреалю до Отави щоб з нашою спільною участю зробити неможливе - назбирати ще грошей для закупки наступної партії медичного обладнання. Самому йому це зробити важко. Ми маємо трішечки йому допомогти! 🫶🙌 Хто чим може: транспортом 🚙 (підвезти там, де не можна іти пішки), надати куточок 🛏️ для ночівлі, просто скласти компанію 👭 хоча б пару сотень метрів, задонатити 💸 Хто чим може! І це не мусять бути гроші. Може бути просто добре слово підтримки, чи перепост серед знайомих і друзів, що мешкають на маршруті, в групі вашого міста, в вашому спортивному чи соціальному клубі... Добро завжди приростає, коли робиться гуртом! Ось маршрут Сашка та дати місяця, коли він буде проходити через різні міста. ☀️🌥️💦💨🌪️⚡- Сашко іде. Ходімо і ми! Бо хто як не ми? І хто як не українці?! 🇺🇦🇺🇦 Будь ласка 🙏, долучайтеся до доброго діла! 🫂🗣️👣 Це допоможе Україні і додасть +1 до вашої скарбнички добрих справ 😇 А добро повертається добром! ❗Транспорт ❗Ночівля ❗Компанія ❗Донат ❗Перепост та тег друзям 💥Все допомагає! І хай нам допомагає всесвіт і Бог подолати клятого ворога з вашою допомогою! 💪 11.07 Deux-Montagnes до Oka 19 км 12.07 Oka до Saint Placide 14 km 13.07 Saint Placide до Carillon 17 km 14-15.07 відпочинок 16.07 Carillon Grenville 20 км 17.07 Grenville Point aux Chènes 15 км 18.07 відпочинок 19.07 Point aux Chènes Montebello 16 км 20.07 Montebello - Plaisance 16 km 21.07 відпочинок 22.07 Plaisance Thurso 11 km Thurso Masson-Anger 16 km 23.07 відпочинок 24-26.07 Masson-Anger Gatineau 29 km 27.07 відпочинок 28.07 Gatineau - Ottawa 10 km www.facebook.com/share/p/HHDkgThUs5aEJjaC/?mibextid=oFDknk
-
1. В Україні: заганяєте гроші на ваш криптогаманець на крипробіршу. Наприклад, на Coinbase, Binance. Припустимо, ви маєте 50 тисяч доларів. Купили за ці гроші криптовалюту "Ефір" - Etherium, який коштує US $3,523. 2. Через свій рахунок на Coinbase ви можете вивести прямо на свій канадський банк. 3. Якщо ж ви користуєтесь іншою платформою, яка заборонена в Канаді, скажімо, Binance, то ви можете відправити крипровалюту зі свого гаманця з Binance відразу на Coinbase або Wealthsimple. Ну і далі вже або на свій інший банк, або просто вже користуєтесь у Wealthsimple через їнхню картку.
-
Нема сенсу. Вся інформація тут у чаті. Зараз вам скопіюю
-
А чим відрізняється journeyperson від apprenticeship ?немогу зрозуміти? Блін якось так все заплутано капець якийсь.
-
Можу написати Вам у пп?
-
Консультант для цього точно не потрібен. По-перше, канадських консультантів не вчать операцій з криптою. У вас є два шляхи: 1) Через Міст meest.com 2) Через криптовалюту: заганяєте гроші в крипту в Україні, а тут виводите на канадський рахунок.
-
Переказ грошей через Міст ca.meest.com/uk/services/service/sending-money-to-ukraine
-
Ну так, слушно.
-
Я б лише додав, що чисто для переказу грошей краще брати стейблкойн, USDT наприклад. Бо ото купиш на всі гроші ефір або біток, а курс просяде і альо, чому на тисячу баксів менше перевелось? 🤷♂
-
Journeypersons complete their apprenticeships and apply for a certification that's specific to their field of expertise. Some journeypersons also take the interprovincial Red Seal exams, which is the highest level of certification available for tradespeople.
-
Їдьте на Рейнолд 👍 . Для мене найкраща вода тут,але глибоко дуже. (3 метра від берега) Хто вміє плавати-топ ,хто не вміє то вже беріть якісь приспособлення .
-
Дякую Буду мати на увазі, я плавати люблю, і там де нормальна глибина
-
Там бувші кар'єри, досить небезпечно плавати.
-
@overkoin хоче кікнути ... з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 08:02
167498/231604
about 3 hours ago