Українська Манітоба
-
Можу написати Вам у пп?
-
Консультант для цього точно не потрібен. По-перше, канадських консультантів не вчать операцій з криптою. У вас є два шляхи: 1) Через Міст meest.com 2) Через криптовалюту: заганяєте гроші в крипту в Україні, а тут виводите на канадський рахунок.
-
Переказ грошей через Міст ca.meest.com/uk/services/service/sending-money-to-ukraine
-
Ну так, слушно.
-
Я б лише додав, що чисто для переказу грошей краще брати стейблкойн, USDT наприклад. Бо ото купиш на всі гроші ефір або біток, а курс просяде і альо, чому на тисячу баксів менше перевелось? 🤷♂
-
Journeypersons complete their apprenticeships and apply for a certification that's specific to their field of expertise. Some journeypersons also take the interprovincial Red Seal exams, which is the highest level of certification available for tradespeople.
-
Їдьте на Рейнолд 👍 . Для мене найкраща вода тут,але глибоко дуже. (3 метра від берега) Хто вміє плавати-топ ,хто не вміє то вже беріть якісь приспособлення .
-
Дякую Буду мати на увазі, я плавати люблю, і там де нормальна глибина
-
Там бувші кар'єри, досить небезпечно плавати.
-
@overkoin хоче кікнути ... з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Apprentice (учень), journeyman (майстер). Треба пройти від двох до пʼяти рівнів apprenticeship (залежить від конкретної сфери) і тоді ви можете стати journeyman. Якщо маєте попередній досвід в іншій країні і гарну мову, то можете challenge the exam (спробувати здати екзамен сходу) але ваш попередній досвід можуть не зарахувати і треба починати все з нуля. А з нуля - це кілька місяців роботи, потім кілька тижнів навчання і екзамен. І так декілька років поки не станете journeyman (Red Seal).
-
Сьогодні дуже багато людей були з дітьми ,навіть дуже маленькі плавали , звичайно, в жилетах . Не думаю ,що там б так багато людей плавали ,якщо б було шось не так з водою . Там що видобували ?
-
Камінь видобували.
-
Схоже я своїм повідомленням запустив бота, це ненавмисно 😄
-
Безумовно, для дітей. Але, поки що, одне з небагатьох місць де відчуваєш себе вільно. Без жандармів, буїв і правил.
-
www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/welder.html
-
Ну я вже тут маю 2 роки досвіду по зварці.
-
Там дійсно класне місце шоб поплавати, але дорога туда така що їдеш і матюкаєсся
-
Більше швидкість))) я туди їхав 15км/г, а назад вже 60-70 і так було набагато комфортніше 😅
-
Декілька разів чув таку хибну пораду і в перший свій візит в downtown пропустив сильний удар біля Canada life centre of Winnipeg. Бо не звертав увагу на crazy guy, що йшов назустріч і щось кричав
22 Jan 2023, 08:02
167508/237263
about 2 hours ago