Українська Манітоба
-
Дуже прикро, що коли до діла- то свиня штани наділа, чи як там кажуть. Співчуваю вам за витрачені нерви та саму ситуацію. Мав надію до останнього.
-
Це не хибна порада. То ви її неправильно зрозуміли. Звичайно, потрібно оцінювати ситуацію навколо себе і уникати прямої загрози. Порада в першу чергу про те, що потрібно просто мовчки обходити якщо хтось підозрілий намагається до вас звернутись і не вступати в сварки, не лаятись у відповідь і взагалі не проявляти агресію, вербальну або не вербальну.
-
Я все правильно зрозумів і все робив як тут написано.
-
Та тут Друже все як і всюди,хорош думати що тут всі святі,так само кидають,працюють за налік,наркоту продають на вулиці взагалі не боясь нічого.
-
Я коли шукав роботу, то навіть у Вінніпегу багато вакансій від незрозумілих компаній на кшталт рога та копита,
-
На мою думку, не можна йти по небезпечним вулицям і дивитися в смартфон. Треба дивитися що відбувається навколо. І слухати. Я в навушниках тут не хожу
-
Те саме, не користуюсь навушниками
-
Так, трохи дивні тут роботодавці. Мене перевели в вечірню зміну і давали ваучер на таксі. Сьогодні запропонували на автобусі. Тобто треба було в 1 ночі приїхати в downtown і чекати на blue line 😁
-
І це ще не здивуюсь на мінімалку.
-
А у мене у дружини був один графік з 8.30 до 17.00 працювали так,а потім кажуть тепер працюй з 9 до 17.30 каже я не можу бо дитина в садку до максимум 17.30 а треба ще доїхати,ну вони кажуть що їм так не підходе,ну то послала вона його і каже сам працюй ще й за мінімалку. Реально тут роботодавці такі офігевші стали,бо розуміють що під забором 1000 людей стоїть.
-
В тіні. Читаємо словники
-
Вірю.
-
Ринкова економіка. Таке у більшості країн світу.
-
Персональне майно не належить корпорації. Все правильно в цьому випадку. І все за законом. Якщо корпорація банкрот, то з власника нічого не візьмете.
-
свята правда, доходило що я ставав на стопі і не міг продовжити рух бо пдрс засліпив лінзою. всім включаю отвєтку по можливості.
-
Так вони від бліків трохи спасають. Але від отого прожектора в лоб в лоб не дуже.
-
Вечором рекомендую окуляри для водіння з жовтими лінзами які заламлюють світло, мені допомагає від таких випадків
-
чув історії і особисто бачив як школи тракерів після накладання на них запретів і банів, міняли назву (створювали нову фірму) і на тих же траках продовжували навчання.
-
сміявсь із здивувань.
-
Пару тижнів тому у Торонто була дуже відома історія коли іммігрант розстріляв одного "ділка" який його обманув в інвестиціями. Виявилось що та людина вже мала історію таких обманів більше ніж 20 років, багато судових позовів, більше ніж $50 млн зароблених таким чином- але ні разу! Його не притягнули до відповідальності. Тому цей іммігрант вирішив "помститись" таким чином
22 Jan 2023, 08:02
167556/236724
about 2 hours ago