Українська Манітоба
-
Якщо не знаєте на Polo Centre є Український ресторан на другому поверсі😁
-
Південь міста, тоанскона, норс кілдонан
-
Район Мiнто супер але квартир немає(
-
Наші зараз всюди живуть, на це не орієнтуйтесь
-
West end і north end найжахливіші райони, чим далі від центра міста, тим краще, на окраїнах самі кращі райони
-
Вітаємо у найкращій провінції Канади!
-
Найукраїнськіша провінція. Вже бачу. Москаля нема😁
-
Дякую за корисну інформацію. Ці відрахування ррсп на сім'ю чи на окремих людей чоловіка/дружину?
-
Якщо у вас немає машини, гарний район це Osborne Village. Є супер, аптека, багато автобусів.
-
Якщо ви без родини, дивіться Осборн і частину даунтауну, що прилягає до Осборн (все що вздовж Assiniboine Ave). Якщо з родиною, то вище написали райони
-
Зараз лiто проблем нема але є зима (
-
На жаль, немаю машини. Якщо чесно, я не знаю і робочу сферу теж. Боюся кімнату знайду там а робота десь там далеко
-
Тоді мені осборн треба. Дуже дякую☺️
-
Наступний президент-король України. Мозок рве від таких дурощів
-
็็.์ฺ?์์ฏ็็.์ฺ?์๋?์์⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝⃝ ✙wrote on 11 Jul 2024, 18:04 last edited byУ мене банальне питання, треба відправити 2 пачки ліків (розмір як телефон) до Калгарі. Я ще не користувався поштою в Канаді, як краще це зробити? Можливо є щось типу поштоматів.
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка хтось вже оновлював данні у Резерв+, та отримав QR? Чи дійсно з цім QR, можливо отримати консульски послуги по подачі на новий закордонний паспорт? Скажіть будь ласка?
-
Так, можливо.
-
Запакували у конверт і відправили через Canada Post.
-
Але ж самі люди на цей «маразм» і ведуться….
-
Хто за нього буде голосувати🤦
22 Jan 2023, 08:02
167633/235979
about an hour ago