Українська Манітоба
-
В Макдон таке навряд чи прокатить))
-
О, на реддіт читав топік про це. Там ще краще історію підняли - коли жінку відсторонили від роботи на час службового розслідування (державна компанія) і забули викликати назад, при чому з пейрола не знімали. Вона років 10 отримувала зп і паралельно працювала в приватній компанії фул тайм. Коли схаменулися і офіційно викликали на роботу, вона просто використала усі невикористані дні відпустки та "лікарняні", аж поки не прийшов строк виходити на пенсію. За ці роки накапало їй десь ледь не на півмільйона доларів 😁
-
Це яка сфера?
-
Щоб я так жив 😱
-
Хімія ❤️
-
Я гірничий інженер електро механік (2012), то в нас був лише окремий предмет на який усі як у школі клали. Вивчав сам по ютубчику і друзям вже після десь з 14-15го року коли почав цікавитись програмуванням. Доречі мене у першу компанію взяли на практику саме тому що здав гарно тест з англійської 96/100 балів, бо клієнтів багато було США. Хз як то сталося зараз так не здам 🤣. Технічний тест здав 64/100 і все рівно взяли
-
Коли тобі питання ставлять то паніка якась. Як я те пережив
-
Памʼятаю як прийшов на перший мітинг з клієнтом йоба тьотя, дай блже 50% розумів що кажуть. Все ж то не те саме коли практики з нейтівами немає взагалі
-
Ну у нас також були декілька предметів, типу просто англійська мова за проф.спрямуванням та переклад наукової літератури. Але дуже багато англомовного матеріалу давали саме зі звичайних предметів, типу фіз.хімії, квантовій і особливо органіці. Так, були підручники старі (благо закони та теорії не так часто змінюються у цій науці 😅), проте от саме сучасні методи аналізу по тій же аналітиці, новітні дослідження- то вже приходилось вичитувати із англомовних журналів різних. Та й ми ж були малі, зелені та дуже заряджені) Нам це подобалось, тому із захопленням все оте вивчали. А потім, наприкінці навчання, то дехто дослідницькі свої роботи та практику проходили в універі Джексона, хтось на підприємствах у Польщі чи Нідерландах, хтось робив досліди у лабораторіях в Чехії…та й таке …як то давно було 😢
-
А я була така сама троляка як зараз в школі то мене кращє було не чіпати бо я закошмарю. Наприклад, одного разу в молодшій школі батьки розказали мені шо існує 4 основних агрегатних стани і щє близько двох десятків додаткових. І потім після якоїсь контрольної я годину сперечалася поки не заїбала вчительку за те шо вона відповідь "4" мені зарахувала як невірну 😂
-
Мені колись здавалось так складно саме ставити питання 🫣
-
Як я вже писала, то зараз у мене подекуди пюрешка в голові, що іноді навіть рідною мовою не можу слова згадати Мова жестів - наше всьо 😅🤣 Всі відразу все розуміють😁 Забуваю слова - починаю грати в «крокодила» 😆