Українська Манітоба
-
То може люди щось неправильно зробили і не хочуть це визнавати. Я не чув, щоб великі компанії чарджили "ні за що"
-
Доброго дня. У мене цікаве питання стосовно походів до суду у Канаді. Я маю на увазі неадекватні позови. Хто що чув. Допустимо мені каже колега, локал пьорсон. Що чувиха подала до суду на іотогрофа за то шо вона на весільних фото виглядає жирною, але вона як би то сказати м'яко трохи овервейт. Тобто є ризик що навежені люди можуть подати позова і виграти це, на ровному місці? Хто що чув про це і які кроки захисту від такого, чкщо ви скажемо надаєте послуги чи у вас малий бізнес?
-
Я не знаю як тут працюють фотографи, але там, звідки я, фотограф робить один мільйон триста пʼятдесят тисяч знімків, скидає все це нареченій (бо нареченому звичайно пофіг, що на знімках) та після 2 років переглядів наречена обирає та затверджує знімки, які їй подобаються. Які після цього можуть бути питання до фотографа?
-
Я б на місці фотографа подав зустрічний позов, що вона зіпсувала фотографію 😄 Треба боротися зі злом його ж методами 😄
-
⁉️Хтось летить найближчим часом в Україну? Треба передати конверт з документами.
-
Думаю багато залежить від адвоката .