Українська Манітоба
-
Виб в мене на роботі побачили скільки меблів та техніки люди викидають…. Від плазм до пилисосів дайсон, кожен день… А брати незя, city property😁
-
Ага, а потім пів чату буде з звинуваченнями по larceny сидіти😁 Це ваш план як знизити очікування номінації?🤣
-
Друзі, всім привіт! Кому потрібен досвідчений майстер по ремонту телефонів, планшетів та ноутбуків всіх існуючих брендів та моделей, звертайтеся до Ярослава😊🛠👨🔧 Більше 12 років досвіду роботи в сервісному центрі. Ремонт виконує як простий - по типу заміни дисплея, акумулятора, так і складний - BGA пайку. В наявності запчастини від брендів Apple і Samsung (акумулятори, дисплеї та дрібні комплектуючі), виконує заміну компонентів Apple без помилки❗️ Має професійне обладнання (мікроскоп, нижній підігрів, програматори, хірургічні паяльні станції, повітряні паяльні станції, плотер, який вирізає гідрогелієву плівку під будь-який існуючий девайс і багато іншого). Вирішує нестандартні задачі і завжди виконує свою роботу на високому рівні. Діагностика безкоштовна❗️ В місцевих сервісах ця послуга коштує близько 50$❌ Кому що потрібно, звертайтесь, адекватний прайс!✅ Не соромтесь запитувати все, що вас цікавить, з радістю допоможе! Всім добра!🥰☀️ #ремонт #repair #ремонттелефонів
-
Вітаємо, чурчхела! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ми жили минулого року у них в будинку на Едісон. Резідент менеджерка дуже не хороша жінка, в деталі не хочу вдаватись, хто там живе зрозуміє про що я. То вона прискіпувалпсь до всього капець як. І хімчистку ковролінів я робила, чек їй надсилала. І всю квартиру видраіла, враховуючи, що при заїзді сама її мила всю. Бо це одна з фішечок цієї мадам, казати українцям, що як хочете заїхати-мийте, п то мовляв, не встигне квартиру підготувати до потрібної для вас дати. Але як хіпі енд чек демедж депозит повернули
-
Скажіть, будь ласка, чому може стояти ліміт в $600 на новенький TFSA? Я ніколи не мала TFSA, відповідно, загальний ліміт на рахунок з 2022 року становить майже $20000. Dmytro можете підказати, будь ласка, what is коїться? 🥹
-
Так, я все перезавантажила і все можна тепер) це якийсь баг на першу транзакцію, очевидно
-
Я їх пройшла ще пару днів тому, коли відкривала основний рахунок, більше нічого не запитували зараз
-
Дякую дуже!
-
Це ліміт на миттєве поповнення. Виберіть поповнення через свій банк - і буде доступний будь-який ліміт. Ліміт миттєвого поповнення залежить від вашої історії з Wealthsimple. Фактично, миттєве поповнення - це гроші в кредит вам від Wealthsimple, поки транзакція процеситься.