Українська Манітоба
-
Це не баланс. Це стейтмент
-
В Торонто ще гірше, і ще й супер вологість, взимку просто нестерпно а влітку як ото акваріумі.
-
As long as they don’t mess up with Rei Hino 🙄
-
Дякую 👍
-
Ок. Значить у вас просто не було інших транзакцій поки після стейтменту. Якщо заплатили, не хвилюйтеся. Баланс буде знову 0.00
-
На цьому фото стейтмент так, але і сам баланс 154.51, нижче скрин додала
-
Пішов купувати 😁
-
Ось поточний баланс зверху. А стейтмент внизу
-
Вчора говорили про автоматичні пропозиції від банків. Он тільки що зайшов в СІВС додаток - і вже просять мене прийняти від них кредитну лінію на 20 тис. Interest rate: CIBC Prime + 3.00% = 9.95% Дякую, але я пас.
-
Я загнав кредит в овердрафт, зараз трохи виплачую, нараховують відсотки десь 17 cad per month, зате рейтинг росте😂
-
То з банком говоріть про це. А не краще взяти кредитну лінію, щоб без car loan?
-
А Торонто відносно терпимо. От всередині між Торонто і Вінздором - отут справжня сауна. Вологе повітря з озер йде в район Лондона, Кіченера, тут ще нагрівається - і капець.
-
А хто в курсі як працює loan for private sale used cars ? Банк дає кеш чи переказ на рахунок? Я як підтверджувати, що витратив ці гроші саме на автівку? Чи вони оформлюют тільки пл факту: знайшов авто, прийшов з власником - банк видав кредит?
-
Яке 9.95 на місяць, це не швидкогроші же😁
-
Я правильно розумію,умовно в мене є кредит ліміт 10.000$ і умовно я їх завтра всі витрачу,то якщо я не закину їх всі то буду просто платити ще зверху відсотки і при цьому мій кредитний рейтинг не впаде чи буде падати?
-
На рік.
-
9.95 це в місяць чи в рік?
-
Необов'язково. Головне - платити мінімум. Рейтинг може трохи просісти, але потім буде рости знову, якщо будете платити мінімум і кілька доларів зверху
-
Ага Тобто з кредитної картки якщо витратив то маю до до числа який в стейтменті заплатити все,бо якщо не закину то рейтинг впаде правильно?
-
Кредитна картка - це не є кредитна лінія. Кредитна лінія - окремий продукт
22 Jan 2023, 08:02
168196/231274
about an hour ago