Українська Манітоба
-
90% старіння - це фотостаріння, на жаль. До речі, разом з спф добре працює ресвератрол з феруловою кислотою, є у The Ordinary за $11, виглядає як олійка, але це не олійка, це така форма, там самі антиоксиданти. В Манітобі з її божевільним сонцем незамінний, одразу стаєш така відполірована на дотик людина 😁
-
Так, я теж їх люблю) Правда, технолог мені сказав, що чистий сквалан не можна використовувати як сироватку 🥹 а інші так, класні
-
Нєєєє, ну шкаралупки … нашо Ви ото так із ними Можливо комусь подобається дерти себе)) Тим паче, зараз скарби є і цукрові, і кавові,і рисові, і вівсяні 🫣😅не абрикосовими шкаралупками єдиними 😁
-
Є така книга, «Краса в Південній Кореї», там було про 10-ступінчастий догляд за шкірою як основу підходу корейської косметології, і там це було так розписано, що ясно що після 10-го ранкового ступеню буде вже вечір і час починати 1-й ступінь вечірнього)
-
Та я знаю, в мене 4 і теж так займає) але за правилами має бути 5-10 хвилин перерви між кожним, я вже не памʼятаю навіщо, але типу для більшої ефективності