Українська Манітоба
-
2 вбитих (один з них стрілець) та 2 у важкому стані. They killed one person in the audience and two others are critically injured, the statement says. Agents killed the attacker at the scene.
-
А підкажіть можливо кто знає,який зараз +-% якщо брати кредит у банку наприклад сібс для покупки бу авто у кредит у приватної особи?
-
Якщо оплата була з дебітки на кредитку то зарахує заднім числом(коли відправили), а якщо з лєвого банку як біл пемент, то зарахування буде датою зарахування(пізньою)
-
Тисячі біженців в Манітобі. Вже проходили це.
-
Шо поцикі і дівчата, що буде коли трамп став президентом сша через 3 місяці?
-
Ооо, читаєте думки😅 Дякууую🥰
-
Людоньки, я навіть не знаю що то таке мульчування😅 Щиро Вам вдячна🌸
-
В вересні чи жовтні Manitoba Women in Tech будуть щось організовувати в нашій компанії, типу зібрання і можна прийти і поговорити з людьми в ІТ і спитати все що хочете, як буде більше інформації запощу тут
-
Люди з U4U побіжать обратно до Канади 😅
-
Вже є ті, хто вертається.
-
Ну то поки вертаються ті хто зрозумів, що там усі всі ті ж проблеми, що й тут... а після Трампа там гайки позакручують
-
Взагалі то якщо програма закриється то тільки для нових людей ,старих ніхто гнати не буде без причини
-
Закінчить війну за 24 години😁
-
Побачимо...взагалі більш цікавить , що буде з підтримкою України ...
-
Так тож було з Обамою, наче, ні?
-
Ну я читав що у трампа норм план, якщо не набрехав, а саме: дати україні купу зброї, і якщо путен не сяде за переговори то трамп дасть добротна стрільбу америкацькою зброєю по територіям рсн
-
Може бути нормальний тільки якщо мова саме про той план, що легалізований в Канаді для куріння 😄
-
Такий план у верховній раді вже є😁
-
Є. Я full-stack developer 🦦
-
Ні, якраз за Трампа. Нелегали з США масово бігли в Канаду через страх, що Трамп їх депортує.
22 Jan 2023, 08:02
168328/230458
21 minutes ago