Українська Манітоба
-
Lol 😂
-
Якщо машина норм - її з ринку забирають за години. То ж нашо продавцю морочитись з вашими СТО. Продадуть іншому без перевірок і ковирянь під капотом. То ж раджу просто роздивлятись не всьо підряд - а вибрати 3-4 конкретні моделі що цікавлять, начитатись про їх слабкі місця й на що звертати увагу і дивитись тільки на ті машини.
-
Мінімум це сейфті і тест драйв. Будь яке адекватне сто і діагностика. Можна знайти когось хто професійно займається авто підбором. Можна в мене в кінці місяця кемрі купити))) бо я вже на чємаданах у теплі краї
-
Тобто опиратись на safety не треба, бо воно не гарантує справність машини. І все ж таки варто консультуватись щодо технічного стану авто з незалежним механіком?
-
Тест драйв від людини що керувала авто тільки під час сдачі на права має сумнівний успіх щось зрозуміти з того що там гуд, а що ні. Навіть після начитання на модель. Зі свого досвіду))
-
Не завжди
-
Ну сорі. Я ж не знав. Якщо треба то можу безкоштовно допомоги з підбором
-
Ми всі за ним будемо сумувати дуже скоро 😏
-
Ризикніть :) я теж люблю тепло
-
Боюся вам не сподобається відповідь
-
Теплі це які? 😁
-
Польща і трускавка)
-
Тому що більше розваг в Канаді немає 😀 А, ще можна бігаті від ведмідів. І ото всі розваги
-
Я за те й кажу)
-
Все правильно :) Я сьогодні почув таке: у Польщі платять за збирання полуниць, а у Канаді ти платиш, щоб самому збирати полуницю на полях 😁🙈🙊
-
а це трейн ресторанчик у фр район
-
Ну не зовсім так але з роботою набагато краще і простіше. І поляки майже як українці і сварливі такі і ці чудові слова курва спердоляй
-
Польща гарна країна 🤗 а до якого регіону? 😊
-
Зміна на заводі щоб купити ящик полуниці у Канаді🥲
-
Саме в Польщу
22 Jan 2023, 08:02
168357/238717
about 3 hours ago