Українська Манітоба
-
Доброго ранку ,порадьте патіо , бажано на даху ,але вже яке буде . Крім the roots on corydon .
-
Дякую за запитання, відповіді я знаю
-
Стереотипи... Я приєдналась до фб групи нашого району Вінніпегу. І маю змогу читати думку людей, які тут народились, і їх сім'ї живуть із покоління в покоління.
-
А чого сіті хол замінили?
-
✅Легальний виїзд для чоловіків. Консультуємо по дзвінку. Пишіть в лс @wiktor01s 📞
-
@banofbot
-
Це не так, ми були в international peace garden. Після нього знову заїзд до Канади, перміти на розгляді, ми дали паспорти і старі перміти, нас впустили.
-
Я думаю, Тому що У Манітобі немає проблем із гідроелектростанціями, і немає супер потреб у зеленому тарифу
-
Чому? У Манітобі немає проблем із гідроелектростанціями, і немає супер потреб у зеленому тарифу
-
почитав за ціну електроенергіі від сонячних панелей, якісь смішні дотаціі
-
всім привіт! 16 Липня у вівторок хочемо поїхати на озеро до Gimli. Приїхали нещодавно, права водія ще не отримали. Шукаємо охочих приєднатися до подорожі хто має авто
-
Ноу комент. Finita La Commedia.
-
Це треба спитати @Svalder , так як я зрозумів що вона вважає, що в цьому винен мер українець
-
legacy.winnipeg.ca/clerks/pdfs/publications/CityHallBrochure.pdf
-
То вам тоді має бути легко відповісти, що означає "центр міста проспали, віддали нейтівам" ? Можете навіть в вашій групі спитати, щоб вам допомогли
-
www.reddit.com/r/Winnipeg/s/PMg1IOapro
-
О май , в групі є діти , такий графік кидати 🌚
-
Та ні , може тому що У Манітобі немає проблем із гідроелектростанціями, і немає супер потреб у зеленому тарифу?
-
Як малі діти… а все тому що У Манітобі немає проблем із гідроелектростанціями, і немає супер потреб у зеленому тарифу
-
На форксі 😀
22 Jan 2023, 08:02
168447/230232
4 minutes ago