Українська Манітоба
-
Дуже дякую.
-
Дзвонити на номер, який вибиває при помилці, нам через тиждень після дзвінка пройшла анкета.
-
Ось, якщо бути точним
-
Шукайте по чату. Я колись свій кидав сюди для прикладу.
-
Є такий чудовий сайт як Canva, там в пошуковій стрічці пишете "resume" або "cv". Далі обираєте найпростіший шаблон (без фото і усіляких кольорових акцентів) і редагуєте під себе
-
Підкажіть як точно називається ваш тариф?
-
Для розуміння: федеральний уряд оголосив про безкоштовне проживання до двох тижнів поки. Однак, це працює не в усіх провінціях через брак місць у готелях та брак координації. У Манітобі українська громада переконала провінційний уряд, що два тижні замало і потрібно більше підтримки. Спершу людей селили на скільки їм було потрібно. Були люди, які жили по 3-4 місяці у готелях, а то й довше. Однак, ця допомога не є безрозмірною, тому всьому приходить кінець. Також 8-місячна щедрість уряду та громади, на жаль, стикнулися з багатьма випадками зловживань. Це не масове явище, але і не в малій кількості, яку можна ігнорувати. Допомога уряду та громади в найближчому майбутньому буде переходити в фазу допомоги на індивідуальній основі тільки тим, хто цього справді потребує. Станом на минулий тиждень Манітоба прийняла понад 12400 українців, що становить понад 10% від загальної кількості українців, які прибули до Канади після лютого 2022 року
-
Навіть для тих які його і не купили. Впевнений, що і серед наших є хитренькі, які живуть за принципом аби тільки їм усе
-
Особливо для тих які купили укр паспорти
-
Зараз перевірив, мені також пропонують тільки 5гб за 150 грн
-
Я вважаю що правильно зробили
-
А як називається цей Ваш базовий тариф, бо купили стартові пакети, то можна перейти на інший, та не знаємо який вигідніше стосовно інтернету в роумінгу у Канаді?