Українська Манітоба
-
Якщо ви купляєте будинок на кілька чи багато квартир, то ви можете робити перепланування як завгодно, отримавши відповідні перміти. Однак, ви не можете робити перепланування квартир (розділення на окремі квартири), якщо ви маєте лише кондо у кондомінімум корпорації. Он, купляєте 4-plex і перебудовуєте його як хочете, якщо отримаєте перміти www.realtor.ca/real-estate/27046764/538-furby-street-winnipeg
-
Дивіться, кондо за $160000, даунпеймент 20% ($32000), іпотека $744 на місяць з рейтом 5%, сумарні платежі іпотека з податками і кондо фі - $1400 на місяць. Це офігєнна квартира на 15 поверсі нової скляної будівлі в даунтауні, все нове, мінімалістичне, вид на місто, панорамні вікна, через 5 років вона виросте нормально в ціні. Багато людей зарза за таку суму знімають і так) Але справа не у витратах, бо ціни на рент в таких будинках від $1600. Якщо продовжувати жити де живеш і здавати цю квартиру, вона як би виплачуватиме себе сама і ще на каву лишатиметься. Чим більше я рахую, тим більше розумію, що це має сенс. Збираюсь на консультацію по іпотекам десь піти, щоб дізнатись прям досконально все, бо поки що є враження, що треба прям швиденько робити щось в цьому напрямку
-
я не він, але нехай)
-
www.realtor.ca/real-estate/27035058/1009-311-hargrave-street-winnipeg-downtown
-
та яку родину, людина ж написала, що вона одна
-
311 Hargrave, просто на rentals.ca
-
чесно кажучи, я впевнена, що ця квартира пішла в перші пару годин, якщо немає підводних каменів якихось))
-
Я можу помилятись, але я десь читала (може, навіть і тут), що реально класні варіанти, як правило, до сайтів не доходять, їх мають брокери собі вничку. Але я жодного живого брокера ніколи в житті не бачила ще))