Українська Манітоба
-
Там ніби написано, що партнер може отримувати їх , якщо в нього малий дохід , якщо я правильно зрозуміла Бо ми не сімʼя з малим доходом, я в сімʼї тільки з малим доходом і мені теж прийшло таке Чи краще звернутися до бухгалтера з яким заповнювали декларацію, щоб потім гроші до СRA не повертати ?
-
Фейк)
-
Да я про те, що ви «расист» теж😁 Люди та нормальні живуть, за це не було і слова.
-
Якраз більшість. Цікаво слухати людей які тут 1-2 роки)))
-
Не орендую, так. Білішість спальних районів/будинків різноманітність людей
-
-
Доречі за свята. Різдво це ніби офіційний stat holiday. Але ж воно суто християнське. Як це живе разом з мультикультур-мультур?
-
У нас роботодавець надає два оплачуваних днів відпустки - просто вказуєте що за свято
-
Так і є. Прочитайте про мультикультуртність. В першу чергу це можливість підтримувати свою етнічну культуру, а не насаджувати її на рівні Канади. Вас не змушують святкувати Різдво. Святкуйте свої свята, однак поважайте країну, де живете і яка дає вам можливість підтримувати свою культуру.
-
Чому ж, купили один дім - 5-6 років і продали і наступний вже теж буде олігархічний)))
-
Хтось подавався на продовження ВП після 31 березня?
-
Можна за 300,000 купити дім або кондо
-
З кумедного, це реакція мами, коли ми їй відправили фото онучки з її класом. Мама навіть ніколи за кордоном не була. Або коли були по району розставлені банери якогось ріелтора в тюрбані , а мені мозок підсовував, що то заїзжий факір і буде фокуси показувати. Так колись при совку цирк рекламували 😜