Українська Манітоба
-
В чаті неодноразово писали, що є такі пасажири, які по 60 і більше днів живуть. Ну от попередили про 30 днів, а якщо скажемо людина не знайшла житло, її що примусово виселяти будуть?
-
Де це можна прочитати?
-
Я так розумію, це про ГОТЕЛЬ, в якому можна безкоштовно проживати перші 30 днів
-
В програмі CUAET можна буде перебувати лише 30 днів?
-
А що це готель ?
-
Дякую.
-
Так. Мені приходив лист на email. Там був вказаний мій номер заявки. Я прийшла до Winnipeg Transit Service і показала з телефону цей лист з номером. Мені видали картку, за яку я заплатила 5 чи 7 доларів, не пам'ятаю точну суму. І зразу я купила проїзний на місяць зі знижкою 50 відсотків.
-
Привіт. А чи є хтось хто працює на заводі Gerdau в Селкірк? Напишіть в приват будь ласка.
-
А там зараз немає безкоштовно на місяць prime? Коли перший раз реєструєшся? Бо пару років тому було
-
Можна і не у приватні, я теж шукаю :)
-
Я звичайно недо юрист ( 4 курс ) але всеж на любу дію має бути офіціальне пітвердження дозвіл і тд ( лекше це зробити щоб потім не було проблем)
-
Так, але там загадкова людина. Дозвіл від руки написав, але тепер з ним зв’язку майже нема. То ж хвилююсь
-
Всеж якщо є можливість зробити то це було б краще
-
Питання про мобільний інтернет в тарифах де наприклад 20гб, всього 20гб чи 20гб на великій швидкості , а потім безлім на малій?
-
120 на двох, роджерс
-
Подивіться Carfax. В Канаді також він повинен будти. Ціна історії -1 доллар.
-
Гарний хлопець. Зі мною такий через паланку виїхав😉😁
-
Доброї ночі,хто може порадити хорошого косметолога у Вініпезі?Напишіть будь ласка в приватні повідомлення.
-
На якому сайті можна перевірити машину ,наприклад mazda 3 2011 року .Писали що є сайт ,чи проблематична машина в такому році з таким двигуном . Якщо в когось є поділіться будь ласка.
-
Такі фінти іноді в Європі проходять. І то напевно 1 з 5 разів. Маю на увазі коли роблять замовлення скажемо до Польщі, а адресу вказують українську
22 Jan 2023, 08:02
16921/230973
about 2 hours ago