Українська Манітоба
-
У мене цей кавун був ще при Порошенку😁 Натуральний херсонський
-
Повертаєтесь у Вінніпег?
-
Робили re-newal?
-
Якщо не секрет, скільки дали loan amount у % по відношенню до річної зп? Теж цікавить ця іпотека, цікаво чи відрізняється від банків чи +- теж саме.
-
Сьогодні отримав погодження на іпотеку від Wealthsimple Pine. Дали 4.89% плюс щомісячний rebate 0.05% від суми, яка є на депозиті/інвестиціях. Дуже зручне погодження. Ніяких дзвінків від брокерів та безкінечних допитів: все онлайн або еmail. Онлайн-аплікація має максимально зрозумілий інтерфейс з чітким та зрозумілим переліком документів.
-
Щодо банків, то я напряму сконтактував з віртуальним банком Merix, де ми вже маємо іпотеку. Вони мені дали те саме 4.89%, але ніяких рібейтів. CIBC ніби міг би дати десь на 0.05% нижче, але це фактично частково покривається рібейтом від Wealthsimple. Однак, CIBC не відреагували на мій запит: я відправив запит у п"ятинцю, а до цих пір ніхто не зателефонував навіть.
-
У Торонто за мільйон буде студія у даунтауні🥰
-
4.89% вже гарно. Чекаємо на 2%, але вже можна думати за житло, знижуються відсотки нарешті👌
-
А запишете відео на ютуб про це? 🙏🏼 сам процес, як що куди, послідовність, страховки, все таке. Без румтуру, просто алгоритм для тривожних новачків
-
Відмова сильно критична для подальших запитів в інші банки? Це світиться десь? Я от якраз свої перспективи хотіла оцінити з брокером, щоб не бути як Фібі у Friends з золотою обручкою і «у мене є 10 доларів»
-
Друзі купили котедж за 900,000$. Кожному своє, правда?
-
Коли подаєш запит в банк, треба писати якийсь explanation letter, що ти хороша істота і плануєш добросовісно виконувати зобовʼязання, незважаючи на те, що дохід у тебе міг би бути і кращий?