Українська Манітоба
-
А запишете відео на ютуб про це? 🙏🏼 сам процес, як що куди, послідовність, страховки, все таке. Без румтуру, просто алгоритм для тривожних новачків
-
Відмова сильно критична для подальших запитів в інші банки? Це світиться десь? Я от якраз свої перспективи хотіла оцінити з брокером, щоб не бути як Фібі у Friends з золотою обручкою і «у мене є 10 доларів»
-
Ні, документи про дохід, довідку з роботи, вказати, скільки грошей маєш. Мені навіть не треба було давати стейтменти зі свого банківського рахунку. Є банки, які просять стейтменти за останні 90 днів, аби побачити, що маєш гроші тощо.
-
Ну котедж - то є котедж. Може, і я колись котедж куплю.
-
Ні, не треба нічого такого. Документи, які підтверджують дохід та роботу
-
Друзі купили котедж за 900,000$. Кожному своє, правда?
-
Коли подаєш запит в банк, треба писати якийсь explanation letter, що ти хороша істота і плануєш добросовісно виконувати зобовʼязання, незважаючи на те, що дохід у тебе міг би бути і кращий?
-
Нехай росте :)
-
Знижуються відсотки, росте ціна 🌚 така собі дискотека
-
А підкажіть будь ласка, якщо хотіли купити будинок, нам погодили іпотеку але продавці обрали не наш офер. Якщо через два місяці знову в ту ж установу іти з офером, то банк знову перевіряє кредитну історію?
-
Дякую!
-
Якщо збираєтесь отримати pre-approval, то подавайтесь у скільки хочете фінансових інституцій протягом двох тижнів. Це буде рахуватись як одне звернення у кредитному бюро.
-
Дякую!
-
Pre-approval як правило дійсний 120 днів
-
Дмитре , а правда що дають 4 річні зарплати? Бо я хочу більше а мені не дають
-
Ні, для себе.
-
Ви під здачу купуєте ?
-
Я теж
-
Руслан, мабуть, про таки рурал Манітобу, а не метрополії Вінніпегу чи Брендону.
-
Якщо люди мають переоформляти іпотеку, то багато хто хоче продати і не залізати у підвищені платежі банкові.
22 Jan 2023, 08:02
169242/230973
about an hour ago