Українська Манітоба
-
Я звичайно недо юрист ( 4 курс ) але всеж на любу дію має бути офіціальне пітвердження дозвіл і тд ( лекше це зробити щоб потім не було проблем)
-
Так, але там загадкова людина. Дозвіл від руки написав, але тепер з ним зв’язку майже нема. То ж хвилююсь
-
Всеж якщо є можливість зробити то це було б краще
-
Питання про мобільний інтернет в тарифах де наприклад 20гб, всього 20гб чи 20гб на великій швидкості , а потім безлім на малій?
-
120 на двох, роджерс
-
Подивіться Carfax. В Канаді також він повинен будти. Ціна історії -1 доллар.
-
Гарний хлопець. Зі мною такий через паланку виїхав😉😁
-
Доброї ночі,хто може порадити хорошого косметолога у Вініпезі?Напишіть будь ласка в приватні повідомлення.
-
На якому сайті можна перевірити машину ,наприклад mazda 3 2011 року .Писали що є сайт ,чи проблематична машина в такому році з таким двигуном . Якщо в когось є поділіться будь ласка.
-
Такі фінти іноді в Європі проходять. І то напевно 1 з 5 разів. Маю на увазі коли роблять замовлення скажемо до Польщі, а адресу вказують українську
-
Вибачайте, переплутав з іншим постом) Так змінити на Україну, зробити замовлення і назад. Думаю так пройде
-
Чому? Автору питанням, на скільки я зрозумів, потрібно замовлення зробити в Україну. На даний час у нього вибраний регіон Канада, в цьому випадку ціну показує актуальну саме для Канади. Не можу зрозуміти в чому проблема зробити замовлення в Україну, перебуваючи в іншій країні
-
Ага, звичайно вийде. Товар спочатку прийде в Україну, оскільки країна доставки буде вказана Україна. Далі прийде до центру міжнародного поштового обміну, там зрозуміють, що такої адреси у нас немає і успішно відправлять назад
-
І не отримуйте
-
Якщо встановити регіон Україна і заказувати в Канаду так получиться ?😂😂😂 Задля цікавості.
-
Встановіть регіон Україна, зробіть замовлення на українську адресу і нічого не платіть
-
Дякую, спробую замовити.
-
Все відправляють. Як я писав вище: потрібно буде зверху заплатити ввізне мито(амазон сам додає до ціни) і скорш за все доставка буде не безкоштовна як по прайм.
-
Як я розумію треба компанію посередника використовувати. Наче напряму з amazon.com у Канаду не відправляють, тільки з amazon.ca. Може хтось щось знає стосовно цього, бо є такі речі що в штатах 140 коштує, а в канадському амазоні 400.
-
Можна і з штатів і з ЮК але потрібно буде зверху заплатити ввізне мито і прайм між країнами не працює
22 Jan 2023, 08:02
16931/229218
2 minutes ago