Українська Манітоба
-
В мене абсолютно інша ситуація 😂 всі масажисти «гладять». Діліться контактами свого «садюги» ☺️
-
Я ходила сюди advanced-massage.janeapp.com/ Myron Dsouza Graeme Kunkel Holly Knight Всі троє «гладять»
-
Дуже класна, я теж не люблю садюг 😊. Якщо для вас неважливо що вона себе позиціонує як - They , то дуже її рекомендую
-
Вітаємо, M N! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Nice. Порадити не можу, на жаль. Підкажіть, ваш тільки масажист? Хіропрактикою володіє?
-
Але за її обслуговування треба платити?
-
Ну ви ж можете мати кредитку окремо в банку. Для цього не треба мати чекінг акаунт. Ви його можете закрити, а кредитку залишити
-
От я їх хотів нафіг послати ))) але по кредитці кашбек дають 3% . Хтось таке має з онлайн банків ?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка як зареєструватися в MPI на knowledge test? (Не маю manitoba id card)
-
Якщо вона платна (має річне fee), то так. Якщо ні, то ні. Ви можете кредитку оплачувати з віртуального банку. Просто треба на 2-3 дні раніше кидати оплату до due date.
-
Скоша каже що "ні" Бажають щоб ви тримали свої 4к на чекінг... 😔
-
Ну так перейдіть на віртуальний банк. *імхо, чим швидше всі поголовно по переходять на віртуальні банки, тим швидше «великі банки» почнуть відчувати конкуренцію, та може теж відмінять всі fees за чекінг еканути. Років може через 10-20 😂 Я вірю ))
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка, з чого почати пошук садочка для дитини 3 рочки. Можливо хто знає гарний садочок в районі North Kildonan? Дякую
-
Блін і сума не маленька … Bank of America лише 1500 просить тримати ..
-
В смислі?
-
Ну так кешбеку нормального не дає вірт банк
-
Йдіть в MPI лапками (кажуть, можна підти в autopac також, але я ходила в MPI). З собою паспорт, 2 підтвердження адреси (наприклад воід чек з банку, хелс кард, рахунок за електрику)
-
Навпаки, на чекінг (cash) екаунт wealth simple дає 4% (або 4.5%), які просто будуть капати вам зверху на ваш чекінг просто так. І 1% кешбеку за розрахунки з чекінгу. В великих банках взагалі вабщє немає ніякого кешбеку на чекінг екаунти. Про що ви?
-
Доброго дня, в мене таке питания винило, чи правда що в Манітобі, вже через пів року можна на PR подаватися, чи е якісь зміни? Була в Альберті, та там самі знаєте які зміни відбулися, от шукаю куди б переїхати щоб більше шансів було отримати PR. З переписки я так зрозуміла що з роботою взагалі дуже важко в манітобі. Але я не шукаю лише за своїм фахом, ціль мабуть я і в більшості - PR! Тож роботу будь-яку , аби підходила під программу .Інформацію збираю від різних блогерів на You Tube, але тут в групі з переписки дізналася про те чого блогери не кажуть😃 мабуть тому що тут прийнято говорити про Канаду або добре, або ніяк😃 .
-
Хтось може підказати на тему u of m? "At the University of Manitoba, all prior course work from recognized post-secondary institutions will be considered as part of the application for admission process for our undergraduate degree and diploma programs" Це мається на увазі канадські recognized institutions? Чи є десь список закордонних установ з яких зарахували би кредити?
22 Jan 2023, 08:02
169381/231322
8 minutes ago