Українська Манітоба
-
Ну в мене не український університет, але це не так важливо Звісно після пр є ще можливість поїхати назад і довчитися, часу вистачає щоб не втратити пр, але не дуже бачу в тому сенс
-
Так а де ви зараз ? В Альберті ж відкрили програму
-
Дякую, просто є один рік закінчений і не хотілося би переплачувати тут якщо не треба А довчитися треба😁
-
Дякую за відповіді🙏. В Альберті потрібен рік пропрацювати на канадську компанію, потім подаватися, я так думаю що в мене не вистачить часу просто,. А с приводу до до того що важко роботу знайти- то два , саме тут коли спілкувалися з приводу того що на ярмарку робіт черга величезна, про те що хтось довго влаштуватися не може, от і склалося таке враження, а ще про кримінал гість у місті, теж підбадьорила😊.
-
Тому і було цікаво як це працює, на кожній сторінці написано *recognized post secondary institutions* і ніякої конкретики Але зрозумів що це тільки WES зробити і з ним до UoM постукати і запитати чи таке зарахують Вчитися і так дорого, а якщо зарахують то WES буде точно дешевше ніж проходити ті курси на ново
-
Так і зроблю, просто думав може hivemind вже все знає😁
-
Ну тоді просто постукаюсь
-
Ну в мене досить конкретні предмети як для першого року imo Типу Сигнали і системи Аісд Ітп
-
Так а де їх нема на ярмарках ?